Ladies Night
13
iun
Ladies Night
Teatrul Infinit, Str. Mihai Eminescu nr. 127, Bucuresti
13 iunie 2021, Ora 19:00

Info eveniment

Ladies Night  este o tragicomedie din care aflăm cum o problemă socială acționează asupra unui grup de indivizi, puși în situația să înfrunte, odată cu sărăcia, proprii demoni: frustrări, complexe, prejudecăți, inhibiții. Disperarea care îi cuprinde pe șase prieteni, constituie pentru ei o provocare ca să-și depășească limitele și să-și recâștige încrederea în propriile forțe.

 

Acțiunea spectacolului are loc în iureșul anilor 60 ai secolului trecut. Un eveniment aparent neînsemnat pentru istoria lumii în ansamblu – închiderea uzinei metalurgice din localitate -, avea să dea peste cap viața unui grup de prieteni, pe care criza vârstei de mijloc îi surprinde șomeri.

 

Unuia dintre protagoniști îi vine o idee năstrușnică și salvatoare. Adevărata provocare abia urmează – ce-l face pe un om ajuns la capătul puterilor, în pragul sărăciei și al disperării să se recapete pe sine însăși?

 
Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2021 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles