12
mar
Cezar Ouatu & C.O. Band - Femeie... te iubesc!
Teatrul Elisabeta, Blv. Regina Elisabeta nr.45, Bucuresti
12 martie 2017, Ora 19:30

Info eveniment

Concert Extraordinar CEZAR & C.O.Band - "Femeie te iubesc!"

Teatrul Elisabeta Bucuresti

12 martie ora 19.30

CEZAR OUATU alaturi de C.O. BAND si invitatii sai vă prezintă, în premieră nationala, cel mai complex şi romantic concert-spectacol pop-jazz-opera organizat vreodata in Romania . Spectacolul ”Femeie … te iubesc ” este un produs 100 % LIVE si exprimă dorinţa lui Cezar de a-şi transpune vocea unică şi flexibilă în cele mai variate stiluri muzicale: , pop-operă, jazz, latino , blues alaturi de talentatul compozitor si dirijor ANDREI TUDOR si de C.O. Band , noul band fondat si creeat de Cezar Ouatu .Ilustrează cele mai frumoase coloane sonore din filme celebre precum ”Cinema Paradiso”, “The Mission” (Nella Fantasia), „The Godfather”(Parla piu piano) sau „Romeo and Juliet ”( A Time for Us), alături de care stau piese si imnuri dedicate iubirii si femeii precum „Historia de un Amor”, „When I Fall in Love”(Nat King Cole), ˝Lady˝, ˝You are so beautiful˝ si multe alte hituri si duete de dragoste ce au facut istorie in lumea muzicala romaneasca si internationala . Repertoriul acestui concert este unul bine ales si cunoscut publicului larg si va fi reinterpretat intr-o maniera originala si pe sufletul tuturor celor prezenti in sala .

„Femeie … te iubesc ” promite succesul pentru toţi cei implicaţi: Productia artistică şi public. Dorinţa acestui gen de concert cu un impact emotional deosebit este de a ajunge la sufletele tuturor in special a doamnelor si domnisoarelor şi de a le oferi şansa să îşi re-descopere sensibilitatea de care, cu toţii, avem nevoie. „Femeie .. e iubesc” este mai presus de toate, o declaraţie dedicată dragostei absolute, femeii si tuturor celor care iubesc şi sunt iubiţi.

Ctg.1 - 100 RON

Ctg.2 - 80 RON  

Trends & News
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles