BOHEMIAN SYMPHONY ORCHESTRAL QUEEN TRIBUTE
4
feb
BOHEMIAN SYMPHONY ORCHESTRAL QUEEN TRIBUTE
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
4 februarie 2022, Ora 20:00

Info eveniment


După succesul copleșitor obținut la cele mai prestigioase teatre și arene italiene, spectacolul “BOHEMIAN SYMPHONY ORCHESTRAL QUEEN TRIBUTE” ajunge în România!

Bazată în întregime pe muzica Queen, „Bohemian Symphony Orchestral Queen Tribute” este un tribut adus muzicii simfonice rock.

Patru cântăreți, o trupă rock și o orchestră simfonică, efecte vizuale spectaculoase și o atmosferă vibrantă vor încânta publicul român.

O experiență atât muzicală cât și vizuală va surprinde simțurile publicului într-un mod inovator!

Cu scopul de a aduce un omagiu talentului extraordinar al lui Freddie Mercury, publicul este invitat să retrăiască moștenirea imensă a repertoriului Queen, cu aranjamente orchestrale care respectă esența sa și îi sporesc puterea.

Patru cântăreți, o trupă rock, o orchestră simfonică vor reconstitui trei decenii de capodopere ale muzicii rock.

O suită incredibilă de artiști va aduce omagiu formației condusă de inimitabilul Freddie Mercury.

Scris de Giacomo Vitullo, regizat de Maestrul Luca Bagagli, Bohemian Symphony Orchestral Queen Tribute este o călătorie doar pentru "nemuritori" și "băieții săraci care nu au nevoie să fie înțeleși".

Fantastica orchestră, constând cornuri de alama sau lemn, coarde și percuție, însoțește vocile puternice ale Alessandrei Ferrari, Roberta Orrù, Andrea Casali și Damiano Borgi susținute de energia trupei rock compusă din Enrico Scopa, Andrea Palmeri, Giacomo Vitullo și Lorenzo Milone.

Două ore de spectacol pur, timp în care muzica simfonică, proiecțiile și spectacolul live vor susține melodiile de neuitat, cum ar fi Show Must Go On, Barcelona, Under Pressure, Somebody To Love sau Bohemian Rhapsody, care se vor entuziasma publicul într-un vârtej de adrenalină pură, pentru a consacra strălucirea nemuritoarei formații Queen.


Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2022 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles