ZUCCHERO.
5
iul
ZUCCHERO.
BT Arena - Sala Polivalenta, Strada Uzinei Electrice, Cluj Napoca
5 iulie 2022, Ora 20:00

Info eveniment

Concert Zucchero – Cluj Napoca - 05 Iulie 2022

Sala Polivalenta BTArena

Cariera lui Adelmo Fornaciari (Zucchero) a debutat în Italia la începutul anilor '70, iar artistul a devenit cunoscut după ce a participat la mai multe festivaluri din Peninsulă, printre care și celebrul Sanremo. În 1983 înregistrează primul album, "Un Po di Zucchero". Este propulsat în vârful topurilor internaționale după ce produce, împreună cu Randy Jackson, mai multe albume care sunt primite foarte bine de public.

Cu un palmares cum nu se pot lăuda mulţi artişti, Zucchero a reuşit de-a lungul carierei de peste patru decenii să cucerească lumea întreagă şi să vândă peste 50 de milioane de albume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vânduţi cântăreţi italieni. Mai mult, colaborările lui au fost numai cu nume sonore din lumea muzicală, precum Luciano Pavarotti, Elton John, Bono, Andrea Bocelli, Joe Cocker şi Ray Charles.

"D.O.C." a fost lansat pe 8 noiembrie 2019 prin Universal Music Italia. Discul conține 11 piese, plus trei bonus tracks.

Anul trecut, Zucchero a lansat o piesă în colaborare cu Sting, intitulată "September". Scrisă în pandemie, melodia este inclusă atât pe noul album al lui Zucchero, "D.O.C", cât și pe LP-ul lui Sting, "Duets". 

"Nimic nu este planificat vreodată când lucrez cu Sting", mărturisește Zucchero. "M-a sunat pentru a-mi cere să scriu un text în italiană pentru o melodie pe care tocmai o compusese. Piesa mi-a plăcut foarte mult de la început, așa că am decis să lucrăm împreună la acest duet. Piesa vorbește despre perioada suspendată pe care am trăit-o în timpul verii și transmite speranța de a reveni la normal în curând. Chiar și astăzi sperăm că acest "septembrie" va sosi în curând", declara Zucherro în decembrie, când videoclipul piesei era lansat.

Va asteptam cu drag!

Multumim Partenerilor care contribuie la realizarea acestui concert:

MatrimonialeMira https://www.youtube.com/user/MatrimonialeMira/videos

Piata de la A la Z  https://www.piata-az.ro/

Radio Magic FM

Realitatea TV

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles