INTRE CER SI PAMANT / LIMBO
9
iun
INTRE CER SI PAMANT / LIMBO
SALA DE SPORT - COLEGIUL NATIONAL Octavian Goga, Strada Bastionului nr. 7, Sibiu
9 iunie 2018, Ora 22:00

Info eveniment

Strut & Fret Production House

Australia

 

Între Cer și Pământ

 

Regia: Scott Maidment

 

În distribuție: Elyas Khan, Mick Stuart, Eamon McNelis, Heather Holliday, Hilton Denis, Evelyne Allard, Marco Motta, Philipp Tigris, Antonio Vargas Montiel

 

Spectacol nerecomandat celor sub 12 ani. 

Durată: 1h 12min

Data premierei: 08.06.2018

Efecte speciale: aruncătoare de flăcări, scuipători de flăcări și mașini de fum 

 

Coproducători : Underbelly Productions; Southbank Centre

 

Bine ați venit la „Între Cer și Pământ”, o combinație captivantă de numere de cabaret, circ și acrobații, care a sedus publicul internațional în stagiuni jucate cu casa închisă peste tot în lume, de la Londra la München, de la Auckland la Adelaide, de la Bogota la Bruxelles.

Regizat de Scott Maidment, „Între Cer și Pământ” transportă publicul într-o lume subterană sinistră, cu contorsiuni care îți întorc stomacul pe dos, acrobații care îți taie respirația și cascadorii incredibile. Muzica este o forță dominantă în acest spectacol, compusă în exclusivitate de Sxip Shirey din New York. Maestrul de ceremonii, Elyas Khan (UK), se va afla în fruntea formației de muzică live, producând zgomote acustice și electrice ireverențioase și ritmuri jucăușe și sexy, acompaniat de muzicienii Mick Stuart și Eamon McNelis (AUS).

 

Distribuția internațională de excepție a spectacolului îi include și pe: Heather Holliday, o frumusețe de epocă și înghițitoare de săbii din Coney Island; Antonio Vargas Montiel (ESP), maestrul prăjinii chinezești, care sfidează gravitația; Marco Motta (BRA), contorsionistul aerian; Hilton Denis (AUS), senzaționalul dansator acrobat; rafinata acrobată aeriană, Evelyne Allard (CAN); și Tigris (DEU), contorsionistul extraordinar care te zăpăcește.

 

Nu ratați acest spectacol atât de fierbinte, încât Madonna l-a văzut de două ori.

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.