Curs Organizare Evenimente Online
30
ian
Curs Organizare Evenimente Online
Online training , Zoom.us
30 ianuarie 2021, Ora 10:00

Info eveniment

Publicul de online e grabit, are timp limitat si atentia lui e putina. Afla cum sa-l tii conectat la  evenimentul tau online urmand acest curs.

Cursul este cheia catre organizarea oricarui tip de eveniment corporate, de la intalniri de afaceri la conferinte, expozitii, lansari de produs si team-building-uri. Vei invata care sunt pasii pentru planul de eveniment si cum ajungi la rezultate grozave cu resurse putine. Pentru a adresa situatia curenta, vom pune accent pe variantele online ale tuturor evenimentelor.

Program:

1. Tipurile de evenimente corporate si caracteristicile lor

2. Arhitectura evenimentului (data, loc, program, parteneri, speakeri etc.)

3. Marketing de eveniment

4. Vanzarea evenimentului

5. HR si "Bucatarie interna"

 
Alte detalii la contact@industrylink.eu

 

Despre organizator:
Industry Link (www.industrylink.eu) este o firma romaneasca de organizare de evenimente corporate, cu vasta experienta in mediul international. A organizat conferinte, expozitii si summituri pentru diverse sectoare industriale in SUA, Mexic, Brazilia, Africa de Sud, Germania, Spania, Italia, India si UAE. Pentru Romania organizeaza evenimente online de educatie pentru cei interesati de dezvoltare profesionala si personala.

Trainer: Beatrice Bildea-Ene https://www.linkedin.com/in/beatriceene
Beatrice Bildea-Ene este formator certificat, cu experienta de peste 15 ani in marketing, organizare de evenimente, management, public speaking, media si PR. A lucrat cu echipe din Europa, SUA, Brazilia, Africa de Sud, India si are experienta in negociere internationala. Echipele pe care le-a format si coordonat au organizat evenimente pe 5 continente pentru publicuri nisate si specializate. Acum este Managing Director & Head of Events al Industry Link.

Pentru acest curs este nevoie sa descarci (download) gratuit Zoom, de aici: https://zoom.us/download.

Vei primi linkul si detaliile de acces inainte de curs, pe email. 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2021 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles