12
iun
REVOLTA PRIN MUZICA / LURRAK
Filarmonica de stat (Sala Thalia), Str. Cetatii , nr. 3-5, Sibiu
12 iunie 2018, Ora 20:00

Info eveniment

LURRAK

Spania 

 

Revoltă prin muzică

 

Regia: Adrian Schvarzstein

 

În distribuție: Gaizka Chamizo, Ortzi Acosta, Jade Morin, Nuria Puig, Marc Muñoz, Mikel Hernández Urrutia, Anai Gambra, Josu Aurrekoetxea, Iñaki Etxarri, Iker Donoso

 

Spectacol nerecomandat celor sub 12 ani. 

Durată: 1h

Data premierei: 03.11.2016

Titlu original: LURRAK

Efecte speciale: Mașină de fum

 

 

Decorul acestui spectacol este o fabrică aflată aproape de râul Bilbao, la mijlocul secolului douăzeci. Acolo, mai mulți oameni lucrează cu program prelungit, și noaptea, și ziua. Starea lor se apropie de sclavie.

 

Munca din această fabrică are legătură cu muzica și cu circul. Printre sarcinile lor se numără echilibristica și cascadoriile aeriene, ghidate de ritmul instrumentelor muzicale basce unice.


„Revoltă prin muzică” este un spectacol muzical de circ contemporan care spune povestea unei răscoale dintr-o comunitate mică, când un grup de femei și bărbați au înfruntat abuzul pe care îl sufereau la locul de muncă. Personajele trec de la absurd la comic și la tradiția clasei muncitoare din mediul de producție din anii ’60.

 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2023 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles