Joia Pacatosilor w/ Alina & Raul in Gradina Urbana
17
sep
Joia Pacatosilor w/ Alina & Raul in Gradina Urbana
Gradina Urbana, Strada Batistei nr.14 (in spatele hotelului Intercontinental), Bucuresti
17 septembrie 2020, Ora 19:00

Info eveniment

Spectacol muzical în două personaje, "Joia Pacatosilor" - Alina Manole & Raul Kusak - are meritul de a fi o sesiune atipică de terapie muzicală pentru oamenii inteligenți.

Povestea, în doua personaje, pornește de la ideea că nu exista relații exclusive. O premisă incomodă, abordată cu ironie fină, umor și luciditate.
Alina Manole (voce) și Raul Kusak (pian) sunt doi artiști a căror energie și eleganță muzicală se contopesc în trăiri de scenă aparte, într-o stare incredibil de intimă cu cel care ascultă. Scenariul original este scris de Alina Manole, iar perioada de izolare i-a dat toate motivele de scris! :)

Vă așteptăm la eveniment joi, pe 17 Septembrie, în #GrădinaUrbană!

 Eveniment susținut de Domeniile Samburesti
______________________________________________________
Joi | 17 Septembrie | Greet: 19:00
Strada Batiștei nr.14 (în spatele hotelului Intercontinental)
Bilet Pre-sale: 40 Lei | Door: 50 Lei
Rezervări: 0762733224

Avem rugămintea să luați în considerare că
terasa se va inchide la ora 00:00.

❗❗❗ #Informatii 
❗❗❗

❗ Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet.
Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.

- Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.

- Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.

- Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.

- Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.

- Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.  

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2020 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles