Jazz in the Park - Tiny Edition
18-20
sep
Jazz in the Park - Tiny Edition
PARCUL ETNOGRAFIC NATIONAL „ROMULUS VUIA”, Str. Taietura Turcului, Cluj-Napoca
18 - 20 septembrie 2020, Ora 17:00

Info eveniment

JAZZ IN THE PARK: TINY VERSION | 18-20 septembrie 2020

 

Acest eveniment se va desfășura conform normelor de siguranță cerute de contextul anual. În cazul anulării acestuia din motive de forță majoră, organizatorii își asumă returnarea integrală a valorii biletelor.

 

Anul 2020 a venit la pachet cu niște lecții pe care ne-am fi așteptat să le învățăm altfel. Ne imaginam o celebrare a titlului de Europe’s Best Small Festival în iunie, alături de zeci de mii de oameni. Apoi a venit carantina și ne-a învățat să avem răbdare. Să începem să privim lucrurile dintr-o perspectivă cu totul nouă. Să căutăm soluții viabile, care să poată readuce spiritul Jazz in the Park în comunitate. Așa a apărut Jazz in the Park: Tiny Version.

Între 18 și 20 septembrie, ne reîntâlnim într-o formulă restrânsă, într-o casă nouă, dar extrem de ofertantă pentru acest concept: Parcul Etnografic din Cluj-Napoca. Pe lângă activitățile de peste zi, concertele Teodora Brody Enache, Damian Drăghici Etnic Jazz Band, JazzyBIT și nu numai ne vor ajuta să readucem acel iz de normalitate în viața noastră culturală și să ne bucurăm de timpul petrecut alături de prieteni.

Pentru că Jazz in the Park: Tiny Version e mai mult ca oricând despre comunitate. Despre acel „împreună” care anul ăsta ne-a lipsit teribil. Ne vedem în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca!

Trends & News
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Chicago
1
ian
Chicago
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles