Vacanta Israel
22-27
oct
Vacanta Israel
Israel,
22 - 27 octombrie 2020

Info eveniment

Vacanta Israel – 22-27 Octombrie  2020
5 nopti /6 zile, avion din Cluj-Napoca


ZIUA 1. CLUJ-NAPOCA - TEL AVIV - MUNTELE SION - ZIDUL PLANGERII - BETHLEEM
Intalnire cu ghidul in Aeroportul International din Cluj Napoca la ora 3:30 aproximativ, si pregatire pentru formalitatile de imbarcare. La ora 6:15 deplasare cu avionul pe ruta Cluj-Napoca - Tel Aviv (aeroport Ben Gurion) cu aterizare la ora 9:15. Vom face un tur panoramic al orasului Tel Aviv, iar apoi ne indreptam spre Ierusalim si urcam pe Muntele Sion unde se afla Biserica Adormirii Maicii Domnului, la locul Cinei celei de Taina si vom vizita mormantul Regelui David. Intram in cetate prin Poarta Sionului, strabatem cartierul armean, apoi pe cel evreiesc si vizitam Zidul Plangerii sau Zidul de Vest. Vom merge apoi la Bethleem la Biserica Nasterii Domnului, in pestera unde s-a nascut Mesia. Cina si cazare in Bethleem la hotel 3*.
ZIUA 2. MANASTIRE SF.SAVA - MAREA MOARTA - MUNTELE ISPITIRII
Mic dejun. Incepem ziua cu vizita IN Desertul Iudei, apoi vom pleca spre nordul Tarii Sfinte pe Valea Iordanului si vom merge la locul real al botezului in tinutul Betabara. Vom vizita Manastirea Sf. Gherasim si ajungem apoi la Marea Moarta (timp liber). De la Marea Moarta vom merge spre Ierihon unde vom vizita Asezamantul romanesc de la Ierihon, vedere panoramica asupra manastirii ridicata pe Muntele Ispitirii. Cina si cazare la hotel 3* in Bethleem.
ZIUA 3. MUNTELE MASLINILOR - VIA DOLOROSA - SFANTUL MORMANT
Mic dejun. Vom vizita: Muntele Maslinilor, manastirea ruseasca de pe Muntele Inaltarii - Eleon, Biserica Dominus Flevit (Domnul a plans); Gradina Ghetsimani cu Biserica Tuturor Natiunilor ( Biserica Patimilor lui Iisus) si biserica ce adaposteste mormantul Maicii Domnului din Gradina Ghetsimani. Continuam excursia intrand in Cetatea Ierusalim prin poarta Sf. Arhidiacon Stefan; se viziteaza casa Maicii Domnului si scaldatoarea Vitezda; se parcurge Via Dolorosa sau Drumul Crucii, cu cele 14 opriri: Biserica Sfantului Mormant, Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si toate paraclisele. Timp liber pentru cumparaturi. Cina si cazare la hotel 3* in Bethleem.
ZIUA 4. CANA GALILEII - NAZARETH - MAREA GALILEE - HAIFA - TIBERIAS
Mic dejun. Vizita in satul Cana Galileii la biserica situata pe locul unde Mantuitorul nostru Iisus Hristos a savarsit prima minune in Galileea - minunea preschimbarii apei in vin. Plecam spre nord in orasul Nazareth, unde vor fi vizitate: biserica situata in preajma izvorului Buna Vestire pictata de fratii Morosanu in anul 1977 si Biserica Bunei Vestiri. Plimbare pe Marea Galilee. Continuam excursia spre orasul Haifa, port la Marea Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vizitam Biserica Stella Maris (Steaua Marii), ce are altarul deasupra pesterii sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul, Gradinile etajate Bahai - privire din exterior. Daca timpul ne permite scurta oprire la marea Mediterana, in orasul Haifa. Cina si cazare la hotel 3* inTiberias/Nazareth.
ZIUA 5. TIBERIAS
Dupa micul dejun vizita la Fabrica de Diamante in apropiere de  Tiberias si Casa Sf. Petru  cu relax la mare si optional croaziera
ZIUA 6. TIBERIAS - TEL AVIV - CLUJ-NAPOCA
Dupa micul dejun matinal ne deplasam spre aeroport in vederea decolarii din Tel Aviv la ora 10:05. Aterizare in Cluj Napoca la ora 13:20.
Tariful include:
- bilet de avion Cluj-Napoca - Tel Aviv - Cluj-Napoca, bagaj de mana (55 x 40 x 23) SI bagaj de cala de 10 kg
- taxe aeroport
- 5 nopti cazare la hotel 3* cu demipensiune (3 cazari in Bethleem si 2 cazare in Tiberias)
- transport local cu autocar/minibus modern (in functie de numarul de participanti)
- vizitele si intrarile la obiectivele turistice mentionate in program
- ghid, asistenta din partea agentiei pe toata perioada excursiei


Tariful nu include:
- alte bagaje la cerere (daca se achita in agentie), compania aeriana poate majora taxa de bagaj;
- croaziera :
- intrarea pe plaja la Marea Moarta
- Asigurarea medicala:

- Bauturi alcoolice sau racoritoare la mese;
- ciubuc pentru ghid si sofer 20 €/ zi;
- alte excursii optionale


ORDINEA PROGRAMULUI SI ORELE POT AVEA MODIFICARI DIN MOTIVE ORGANIZATORICE

OPTIONAL VOM PUTEA INTRODUCE SI ALTE OBIECTIVE IN LIMITA TIMPULUI DISPONIBIL

OFERTA EARLY BOOKING PANA IN DATA DE 15 IULIE 2020 – 3855 lei(loc in camera dubla) / 4955 lei(camera single)
-  PENTRU REZERVARILE 15-30 IULIE  2020 – 4155 lei(loc in camera dubla) / 5255 lei(camera single)


REZERVARILE AU INCEPUT DEJA ! LOCURI LIMITATE ! 0757643978

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2020 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles