Soricelul bucatar
11
iul
Soricelul bucatar
Cluj Arena , Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca 400375, Cluj-Napoca
11 iulie 2020, Ora 10:30

Info eveniment

Șoricelul bucătar
Spectacol muzical cu mascote și personaje

Acum ai ocazia să îți întâlnești personajele favorite în cadrul celui mai distractiv spectacol pentru copii.

Cei doi șoricei, personajele principale ale spectacolului, știu cât de important este micul dejun pentru a avea energie întreagspa zi, așa că au pregatit pentru cei mici un spectacol muzical inedit.

Alături de cele mai îndrăgite personaje, veți învăța rețete delicioase, transmise prin cântec, dans și veselie. O să fie dezvăluit și ingredientul magic, necesar oricărei rețete reușite.

Invitatul surpriză - Clownela, o fetiță prietenoasă, plină de lipici la copii, a pregătit un program special de dans și cântece pentru copii.

Vă așteptăm cu drag la spectacol, să învățăm să gătim împreună pe ritmuri de dans și veselie!

Durata spectacolului: 55 minute

Evenimentul se desfășoară în condiții de maximă siguranță adaptate contextului actual, în aer liber, respectându-se distanța de 2 metri între persoane. 

 

Bucură-te de o experiență diferită și cumpără-ți bilet.

Sunt disponibile doar 500 de bilete pentru acest eveniment. Spectacolul se desfășoară de la ora 10:30. În cazul condițiilor meteo nefavorabile, ora de începere a spectacolului se poate modifica, sau se poate reprograma, biletele achiziționate rămânând valabile.

Locatia: Cluj Arena, Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca

Data: 11 iulie 2020 (sâmbătă), ora 10:30

Preț:

Bilet pentru copii: 35 lei (atenție, selectează discountul la cumpărarea biletului)

Bilet pentru adulți: 50 lei

www.goldenparty.ro

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal) care este obligat să asigure distanțarea copiilor însoțiți, conform regulamentului de distanțare.

Accesul în locația evenimentului se face cu  60 de minute înainte de începerea spectacolului. Toți participanții au obligația de a fi termoscanați înainte de a intra la eveniment.

Vă rugam frumos să păstrați distanța de 1,5 m față de ceilalți participanți și evitați aglomerația la intrarea pe stadion.

Folosirea măștii de protecție este obligatorie pe toata durata evenimentului, aceasta trebuie să vă acopere nasul și gura. 

Va rugăm frumos să păstrați distanța de 2 metri între scaune față de ceilalți participanți.

Folosiți dezinfectant și spalați-vă pe maini cât de des aveți ocazia.

Limitați la maximum orice contact direct cu alte persoane.

Pentru a evita aglomerația la toalete, grupurile de maxim 3 persoane sunt rugate să folosească toaletele unul câte unul și să păstreze distanța de 1.5 metri unul față de celălalt.

Evitați atingerea suprafețelor care sunt atinse în mod frecvent și de alte persoane, precum: balustrade, clanțe, mânere, butoane de lift sau de acces.

Este interzis consumul de mâncare și băutură în afară de: băuturi în recipiente individuale, mâncare ambalată individual și sigilată conform normelor în vigoare.

Vă rugăm frumos să păstrați distanța de 1.5 metri la ieșirea din stadion pentru a evita aglomerația.

Vă mulțumim pentru întelegere.

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2021 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles