Veliko Tarnovo
12
apr
Veliko Tarnovo
Veliko Tarnovo, Bulgaria
12 aprilie 2020, Ora 07:00

Info eveniment

Veliko este un oras din Bulgaria, supranumit si orasul tarilor, resedinta a regiunii cu acelas nume. Un oras cu iz medieval, turistic, pitoresc si plin de viata care sigur iti va depasi asteptarile.

 

Panorama, liniste, natura si un pranz bun, astea sunt ingredientele noastre pentru o duminica excelenta intr-un oras încărcat de istorie.

 

Pe langa destinatia noastra, orasul Veliko, mai avem de vizitat locuri frumoase precum Cascada Kaya Bunar, Pestera Devetashka, satucul Arbanasi si centrul oraselului Tryavna.

 

Ia-ti aparatul foto cu tine, goleste-ti cardul si hai sa ne bucuram impreuna de o duminica plina intr-un cadru natural de exceptie. 

 

7.00 - Ne întâlnim in Piata Unirii langa Hotel Horoscop. (Nu-i bai daca intarzii 10 minute). Avem noi cafea sau ceai pentru tine, nu-ti face griji, avem si loc de dormit in masinile noastre spațioase, iar drumul este atat de lin si usor, nu mai bun de dormit.

 

9.30 - Pestera Devetashka.

 

11.00 - Cascada Kaya Bunar. (Avem o mica gustare pentru tine si un fruct) o doza de energie pentru restul zilei.

 

12.30. - plimbare pe stradutele din Veliko Tarnovo. (Fie impreuna cu noi fie program liber). Va puteti bucura de străduţele medievale, palatele, bisericile, cetatea Tsarevets.

 

14.00 - pranz la unul din restaurantele alese de noi.

 

15.00 - oraselele, Arbanasi - distanta de 10 km fata de Veliko apoi Tryavna la 26 km, un orasel desprins parca dintr-un basm.

 

18.30 - plecare catre Bucuresti.

 

21.00 - Bucuresti, Piata Unirii.

 

Pret 149 ron.

Include: transport, gustari, apa, cafea, ceai.

 

Nu include: intrari obiective (pret estimat 30 ron) pranzul sau suveniruri.

 

Este o excursie destinata relaxării, socializării. Obiectivele vor fi vizitate fara graba, avem un program bine stabilit dar cateva minute in plus nu vor deranja pe nimeni.

 

Obligatoriu: carte de identitate valabilă minim 6 luni.

Detalii: florintunaru.tif@gmail.com

Tel.     : 0731700248

 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2020 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles