Teatru interactiv pentru copii 'Martisorul'
1
mar
Teatru interactiv pentru copii 'Martisorul'
Novotel Bucharest Centre, Calea Victoriei 37B, Bucuresti
1 martie 2020, Ora 11:30

Info eveniment

O poveste frumoasă, o creație originală, în care personaje vestite din folclor, precum Moș Viscol, Baba Dochia, preafrumoasele anotimpuri (Primăvara, Iarna), Ghiocelul - Vestitorul Primăverii, îi vor înveseli pe copii și îi vor ține cu sufletul la gură, în așteptarea primăverii.

 

Baba Dochia își leapădă ușor-ușor și al cincilea cojoc; primăvara stă să vie. Dar Moș Viscol, ursuz și rece, s-a plictisit să tot lase de veacuri primăvara să vină și, de aceea, prin minciuni o răpește pe Baba Dochia și o închide la el în turn, într-o încăpere mică-mică, pentru ca aceasta să nu-și mai poată da jos din cojoace. Face o vrajă și pământul va îngheța, oamenii vor uita de soare și de căldură. Însă Ghiocelul și Primăvara nu pot suporta o asemenea nenorocire și pleacă să vadă cine a pus la cale așa ceva. Tocmai când apare Primăvara, slăbită de atâta îngheț, se aude și Iarna, care face o zarvă nemaipomenită. Se sperie, iar cele două, Primăvara și Iarna, de altfel surori, încearcă să se alunge una pe cealaltă. Slăbită, Primăvara pleacă. Dar când Iarna se apropie de Ghiocel, acesta o păcălește si cântă cântecelul primăverii. Iarna o ia la goană, enervată de cântec.

Ghiocelul și Primăvara merg la castelul Moșului, o eliberează pe Baba Dochia și, astfel, întreaga lume e salvată: soarele strălucește din nou, natura reînvie și, până iarna viitoare, Moșul va sta legat cu o frânghie de culoare roșie și albă.

Conflictul antrenant îi va face pe copii să râdă și, de asemenea, să nu uite niciodată că, dacă ești deștept și curajos, totul este posibil.

Spectacolul durează 40’ şi în faţa copiilor actorii vor interpreta 5 personaje: Moș Viscol, Baba Dochia, Ghiocelul, Primăvara, Iarna.

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles