We love retro
22
mai
We love retro
Sala Polivalenta, Bulevardul Stirbei Voda 32, Craiova
22 mai 2020, Ora 20:00

Info eveniment

We Love Retro, cel mai mare Retro Party din România, revine la Craiova, pe 22 mai la Sala Polivalentă! 

Ți-e dor de atmosfera petrecerilor de odinioară, când petreceai până dimineață în discoteci purtat de acele ritmurile care încă îți stârnesc amintiri? Atunci, trebuie să vii la We Love Retro pe 22 mai la Sala Polivalentă să te distrezi pe hiturile tale de suflet: Dr Alban, N&D, L.A., Sweet Kiss, Class!

Dr. Alban este unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai anilor '90, cu hituri precum It's my life, Sing hallelujah, One love, No coke, Look Who's Talking și Away from Home. A vândut aproximativ 16 milioane de discuri la nivel Mondial și a făcut istorie pe ringurile de dans.

http://bit.ly/2wnPc8G


N&D este cunoscută pentru faima hiturilor care erau la toate posturile radio de la acea vreme: Când vine noaptea, Plâng dupa tine, Nu vreau să te pierd, N-am crezut sunt unele din cele mai iubite hituri.

http://bit.ly/2ugaNzo


L.A., formația ale căror hituri răsunau în discoteci în anii 90’ vine la We Love Retro. Ne vom distra ca odinioară pe hiturile: Femeia, Toată viața mea, Numai tu, Fără tine, Ochii tăi, Cand vine noaptea.

http://bit.ly/2P6TcAS


Class te va încânta cu un show a căror piese le-ai fredonat ani la rând:  A, dui, doina, Toata lumea, Mama spunea, Te visez mereu, Luna mi-a zambit.

http://bit.ly/2SVS9oB


Sweet Kiss este una din cele mai cunoscute trupe românești din anii 90’. Hiturile: Alin, Alin,  Floare albă, floare neagră și Plouă nu lipseau de la nicio petrecere.

http://bit.ly/2V0Ds6x

Cu We Love Retro retrăim cele mai frumoase momente ale anilor 90!

Regulamentul: http://weloveretro.ro/craiova/regulament/
Accesul în Sala Polivalentă se va face începând cu ora 19, iar evenimentul va începe la ora 20.
Persoanele cu dizabilități și certificat care atestă acest fapt vor primi bilet cu titlu gratuit pentru eveniment, în limita a 15 locuri, respectând ordinea în care au fost făcute solicitările.

 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2023 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles