SalutCULTURA!: Femeia, Eterna Poveste - Orchestra Simfonica Bucuresti
10
mar
SalutCULTURA!: Femeia, Eterna Poveste - Orchestra Simfonica Bucuresti
Luceafarul (ex CinemaPro), Blvd. I. C. Bratianu nr 6, Bucuresti
10 martie 2020, Ora 19:00

Info eveniment

"Că urmare a deciziei Primăria Municipiului Bucureşti de suspendare a evenimentelor și concertele Orchestrei Simfonice București din luna MARTIE se vor reprograma la o dată ulterioară, atunci când restricția va înceta.
Ne-am fi dorit să vă revedem, probabil în aceeași măsură precum și dumneavoastră pe noi
. Vă mulțumim pentru că ați achiziționat biletele, acestea nu expiră , fiind valabile pentru data în care concertele se vor reprograma. Totuși, pentru aceia dintre dumneavoastră care doresc returnarea biletelor, vă rugăm să ne scrieți în privat."

In luna martie, Stagiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti SalutCULTURA, continua cu "Femeia, eterna poveste", un concert dedicat tuturor doamnelor si domnisoarelor!



Alaturi de dirijorul Andrei Tudor interpreteaza cunoscuti artisti ai scenelor idn Romania, prevum: Calin Geambasu, Mihai Bajinariu, Andrei Banuta si formatia Supermarket.



Vor putea fi ascultate unele dintre cele mai frumoase cantece de dragoste atat din muzica usoara romaneasca, dar si cea internationala. "Salut d'Amour", celebrul vals al lui Dmitri Schostakovich, tangoul lui Carlos Gardel, "Por una cabeza",sunt doar cateva dintre martisoarele muzicale care vor incanta publicul prin interpretarea de exceptie a invitatilor Orchestrei Simfonice Bucuresti: "Tu esti primavara mea", "Besame mucho", "Dragoastea e tot ce ramane", "Copacul", "La fel ca-n prima zi", "Historia de un amor", "Cat de frumoasa esti", "Dau viata mea pentru o iubire" si multe altele.



Concertul "Femeia, eterna poveste" va avea loc pe 10.03.2020 la Sala Cinema PRO din Bucuresti intre orele 19:00 - 21:00.

In pauza concertului, partenerul oficial al Orchestrei Simfonice Bucuresti - Gramofon Wine va invita sa degustati celebrele vinuri de colectie.



Asa cum te-ai obisnuit, vei putea sa participi la tombola putand castiga unul din premiile puse in joc de partenerii nostri, E-BODA. Vei putea primi chiar si tu un premiu. Pasiunea pentru muzica si interpretarea Orchestrei Simfonice BUcuresti se vor imbina intr-o armonie perfecta, la care esti invitat sa participi.



Vino sa descoperi Stagiune #SalutCULTURA!, muzica, o forma excelenta de a petrece o seara placuta de sambata si, de ce nu, hai sa faci si tu primii pasi in lumea cu adevarat fascinanta a muzicii, alaturi de Orchestra Simfonica Bucuresti!



Parteneri: Universitatea Polithenica Bucuresti, UCMIR, POnsa, Texcargo, EVconnect.ro



Parteneri media: Radio Europa FM, Librariile Carturesti, Media Advertising



Fondata in anul 2007, Orchestra Simfonica Bucuresti este un ansamblu muzical romanesc de prim rang. A fost infiintata de trei tineri muzicieni ambitiosi, reunind in componenta sa cei mai valorosi artisti instrumentisti din Romania. Din dorinta de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra in contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonica Bucuresti a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale SalutCULTURA!.



Misiunea Orchestei Simfonice Bucuresti este promovarea excelentei in muzica si atragerea tinerilor catre salile de concert.

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles