Theatre Russian Ballet - Sankt Petersburg - Spargatorul de Nuci
9
sep
Theatre Russian Ballet - Sankt Petersburg - Spargatorul de Nuci
Casa de Cultura a Studentilor, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3, Cluj Napoca
9 septembrie 2023

Info eveniment

Turneul Baletului din Sankt Petersburg cu reprezentația  Spărgătorul de Nuci a fost reprogramat pentru Septembrie 2023 !



După cum urmează :



Constanta - 2 septembrie 2022

Bucuresti 3 și 4 Septembrie 2022

Sibiu 6 și 7 Septembrie 2022

Cluj 9 Septembrie 2022



 

Din cauza măsurilor de siguranta luate de Guvernul Romaniei și DSU, in contextul incercarii de a stopa răspândirea pandemiei de COVID-19, ne gasim in situatia de a REPROGRAMA turneul ce trebuia sa aibă loc in Romania in Noiembrie 2021. 



• Existența valului 4 de la noi din țara este deja cunoscută iar rata de incidența este din nefericire pe un trend crescător.

• Noile prevederi legale limitează accesul in sala a cumpărătorilor de bilete sau sunt suspendate in unele locații 

• In urma vânzării biletelor la acest eveniment participarea publicului in sală depășește limita maxima admisă  impusă de către autorități.

• Pentru a nu provoca o eventuală DISCRIMARE ce ar duce la o selecție a cumpărătorilor de bilete și a faptului că ne dorim ca toți posesorii de bilete să se poată bucura de întâlnirea cu faimoasa trupa de balet , suntem forțați să il reprogramăm pentru data Septembrie 2022! 

• Astfel in contextul studiilor sanitare bazate pe evoluția anterioară a pandemiei de Covid-19, in luna Septembrie 2022 toate evenimentele  se vor desfășura in condiții de siguranța la capacitatea maxima a sălii de spectacol astfel putând fi asigurata participarea la eveniment a tuturor posesorilor de bilete. 

• Biletele raman valabile pentru data reprogramării evenimentului, posesorii de bilete având doar obligația să prezinte biletul in format fizic sau electronic la intrarea in sala de spectacol in data de acces la spectacol

• Valabilitatea Voucherelor se prelungește de către organizator pana la data de 30 septembrie 2022, in baza cărora se pot achiziționa noi bilete la alte evenimente organizate de Mall4art.

• Returnarea contravalorii lor se v-a efectua in baza legii 131 din 12 mai 2021, calculând 90 de zile de la termenul de reprogramare a fiecărui spectacol in parte.

• In vederea neprejudicierii in niciun fel a detinatorilor de bilete la concert, organizatorul a depus toate diligențele și a reprograma turneul Spărgătorul de Nuci  pentru septembrie , urmand să suporte toate cheltuielile suplimentare prilejuite de respectiva reprogramare.

• Totodată reamintim faptul ca persoana care a achiziționat  biletul de spectacol a luat act de regulamentul impus de către organizator, regulament ce se afla la descrierea evenimentului postat pe site-urile de Ticketing. 

 

Reguli de acces decise de către organizator:

1. Biletul este valabil imprimat alb-negru sau color, cu excepția cazurilor în care altă variantă este specificată de către organizatori.

2. Un bilet permite accesul unei singure persoane la eveniment.

3. Nu înstrăinați biletele în forma lor electronică sau fizică și nu trimiteți către alte persoane mesajele de e-mail prin intermediul cărora v-au fost trimise biletele pe care le-ați cumpărat.

4. Doar biletele vândute prin firme acreditate de către organizator sunt valabile.

5. În cazul în care se constată că mai multe persoane prezintă același bilet, cu același cod de bare, doar prima persoană care ajunge întâi la sala de spectacol are acces la eveniment, organizatorii și firmele de ticketing implicate în eveniment rezervându-și dreptul de a reține celelalte bilete care prezintă un cod de bare deja scanat precum si datele celor care le prezintă pentru a le transmite autorităților competente.

6. Organizatorul nu va oferi daune celor care prezintă bilete care nu sunt valide sau bilete ale căror coduri de bare au fost scanate în prealabil și care au permis accesul unei alte persoane la eveniment.

7. Organizatorul are dreptul să anuleze sau să modifice data evenimentului cu nu mai puțin de 24 ore de începerea evenimentului.

8. În eventualitatea puțin probabilă în care un eveniment a fost amânat/reprogramat din cauze ce nu țin strict de orgazinator, cumpărătorul are dreptul să participe la reprogramarea concertului/evenimentului în baza biletului deja achiziționat și emis în prealabil, dar fără să beneficieze de returnarea contravalorii acestuia.

9. În cazul de Anulare a unui concert/eveniment din cauze ce țin strict de organizator, cumparatorul are dreptul să ceară înapoi contravaloarea biletului. Returnarea contravalorii cade în sarcina organizatorului și se va face direct sau prin intermediul firmelor de ticketing.

10. Organizatorul are obligația de a comunica detaliile despre anularea/amânarea evenimentului și a modalităților de recuperare a contravalorii biletului după minimum 15 zile de la producerea nefericitului eveniment.

11. Este interzis accesul cu:

– sticle;mâncare sau băuturi de orice fel;

– artificii, arme, obiecte periculoase;

– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

– aparate foto/video profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detașabil);

– aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semiprofesionale;

12. Organizatorii nu vor stoca si nu vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

13. Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

14. Accesul in sala de spectacol se va face conform regulilor sanitare aflate in vigoare.

15. Refuzul prezentării documentelor la intrare in sala de spectacol , are ca urmare anularea de drept a biletelor și pierderea posibilității rambursării contravalorii biletelor.

16. Odată cu achiziționarea biletelor , cumpărătorul a luat act de aceste regulii și se considera ACORDUL DAT pentru respectarea acestora

 

Încă o data ne cerem scuze pentru aceasta amânare și vă asiguram că depunem toate eforturile pentru a organiza concertul in cele mai bune și sigure condiții.

Vă rugăm să păstrați biletele intacte, ele raman valabile pentru data reprogramată in septembrie  2022, cand Baletul din Sankt Petersburg  se vor intoarce in Romania  pentru un super show.

 

Trends & News
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Chicago
1
ian
Chicago
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles