Divna si Dan Puric - Spectacol extraordinar de Paste
12
apr
Divna si Dan Puric - Spectacol extraordinar de Paste
SALA RADIO, Bucuresti
12 aprilie 2020, Ora 20:00

Info eveniment

 Florii cu Divna  si Dan Puric la Sala Radio 


Divna Ljubojevic, supranumita si vocea ingerilor, revine din nou in Romania. Dupa cateva concerte sold out, si la cererea fanilor, artista va sustine un nou concert dedicat sarbatorilor Pascale, chiar in Duminica Floriilor. 
Evenimentul va avea loc la Sala Radio pe data de 12 aprilie 2020, incepand cu orele 20.00. 

Alaturi de talentata soprana, pe scena bucuresteana va fi indragitul actor roman Dan Puric. Acestia vor oferi o reprezentatie cu inalta rezonanta spirituala, care sa bucure inimile romanilor. 

Despre muzica Divnei se spune ca atinge corzile sufletelor prin puritate, modestie si fluenta si ca impresioneaza prin culoarea captivanta a vocii si claritatea tonului, foarte rar intalnite. Traind inca din copilarie in lumea muzicii, Divna poseda o mare experienta si abilitate de a transmite esenta - respectiv aceea a unei fiinte care ii canta lui Dumnezeu.

Pretul biletelor variaza, dupa cum urmeaza:
Categoria 1 - 195 lei
Categoria 2 - 155 lei
Categoria 3 –  98 lei


Divna Ljubojevic s-a nascut in Belgrad (Serbia) ȋn 1970. inca de la 10 ani a fost indemnata sa cante, dupa ce, o maicuta de la manastirea Vavadenje, i-a descoperit calitatile vocale remarcabile. La 17 ani se inscrie la Colegiul de Muzica Mokranjac din Belgrad, iar mai apoi devine studenta a Academiei de Muzica din Novi Sad. in urma acestei perioade de perfectionare, Divna devine dirijorul Corului Mokranjac si conduce din 1989, pentru o perioada de doi ani, „Prima Societate Corala” din Belgrad. Ȋn 1991 infiinteaza Ansamblul Melodi cu care incepe sa sustina concerte de muzica bisericeasca veche si contemporana.

Corul il are ca patron spiritual pe Sfantul Roman, care este cunoscut in istoria crestinismului sub numele de Melod, considerat unul dintre cei mai buni poeti pentru bogatia gandirii sale, profunzimea sentimentelor si inspiratia poetica. Originea cuvantului Melod este greaca si semnifica „dirijor de cor”.  incepand cu anul 2001, corul Melodi, impreuna cu Divna ca solist si dirijor prezinta patrimoniul muzical ortodox in intreaga lume (Franta, Elvetia, Italia, Spania, Portugalia, Germania, Belgia, Olanda, Austria, Rusia, Africa), atat la festivaluri de renume, precum si in concerte independente. in ultimii 18 ani, Divna si corul Melodi au sustinut peste 500 de concerte.

Dan Puric, un actor desavarsit
Dan Puric, nascut in 1959 in Buzau, este unul dintre cei mai cunoscuti actori romani atat in tara, cat si in strainatate. Studiile le-a finalizat in Bucuresti, a  absolvit Liceul de Arta „Nicolae Tonitza”, iar mai apoi Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L.Caragiale” sub indrumarea lui Dem Radulescu. S-a remarcat ca actor ȋn Bucuresti, unde pana in prezent, joaca in reprezentatiile Teatrului National „I.L.Caragiale”. Totodata, in calitate de regizor a realizat spectacole precum „Toujours l’amour”, „Made in Romania” sau „Don Quijote”, cu care a urcat pe marile scene ale lumii teatrului mondial, ajungand in Viena, Budapesta, Montreal, New York sau Paris.

Pe langa teatru, Dan Puric a realizat si jucat in spectacole de pantomima, transmise de BBC Belfast Royal College si din anul 2009 a devenit unul dintre cei mai cunoscuti conferentiari romani, sustinand conferinte in toate colturile tari pe teme ce tin de valorile moralei crestin-ortodoxe, mare parte dintre acestea fiind in colaborare cu Biserica Ortodoxa Romana.


REGULAMENT PROGRAM SI REGULI DE ACCES EVENIMENT

 

1. Biletul este valabil imprimat alb-negru sau color, cu exceptia cazurilor in care alta varianta este specificata de catre organizatori.

2. Un bilet permite accesul unei singure persoane la eveniment.

3. Nu instrainati biletele in forma lor electronica sau fizica si nu trimiteti catre alte persoane mesajele de e-mail prin intermediul carora v-au fost trimise biletele pe care le-ati cumparat.

4. Doar biletele vandute prin firme acreditate de către organizator sunt valabile.

5. In cazul in care se constata ca mai multe persoane prezinta același bilet, cu acelasi cod de bare, doar prima persoana care ajunge intai la sala de spectacol are acces la eveniment, organizatorii și firmele de ticketing implicate in eveniment rezervandu-si dreptul de a retine celelalte bilete care prezinta un cod de bare deja scanat si datele celor care le prezinta, pentru a le transmite autoritatilor competente.

6. Organizatorul nu va oferi daune celor care prezinta bilete care nu sunt valide sau bilete ale caror coduri de bare au fost scanate in prealabil si care au permis accesul unei alte persoane la eveniment.

7. Organizatorul are dreptul sa-l anuleze sau sa modifice data evenimentului cu nu mai puțin de 4 ore de începerea evenimentului.

8. In eventualitatea puțin probabilă in care un eveniment a fost amanat/reprogramat din cauze ce nu tin strict de orgazinator, cumparatorul are dreptul sa participe la reprogramarea concertului/evenimentului in baza biletului deja achizitionat și emis in prealabil, dar fara sa beneficieze de returnarea

contravalorii acestuia.

9. In cazul de Anulare a unui concert/eveniment din cauze ce tin strict de orgazinator, cumparatorul are dreptul sa ceara inapoi contravaloarea biletului. Returnarea contravalorii cade in sarcina organizatorului si se va face direct sau prin intermediul firmelor de ticketing.

10. Organizatorul are obligatia de a comunica detaliile despre anularea/amanarea evenimentului si a modalitatilor de recuperare a contravalorii biletului dupa minimum 15 zile de la producerea 

nefericitului eveniment.

11. Este interzis accesul cu:

– sticle;

– mancare sau bauturi de orice fel;

– artificii, arme, obiecte periculoase;

– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

– aparate foto/video profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detasabil);

– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semiprofesionale;

12. Organizatorii nu vor stoca si nu vor pazi obiectele prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

13. Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles