CEZAR OUATU & ZAZA BAND
29
mai
CEZAR OUATU & ZAZA BAND
Sala Rapsodia, str. Lipscani, nr. 53, Bucuresti
29 mai 2020

Info eveniment

Cezar Ouatu - Femeie... te iubesc!

CEZAR  OUATU alaturi de Zaza Band vă prezintă, în premieră nationala, cel mai  romantic concert-spectacol  pop-opera- jazz organizat in Romania. Spectacolul  ”Femeie, te iubesc ” este un produs 100 % LIVE si exprimă dorinţa lui Cezar de a-şi transpune vocea unică şi flexibilă în cele mai variate stiluri muzicale: operă, pop-operă, jazz, dance, latino şi rock-simfonic alaturi de talentatul compozitor si bassist de renume international  RAZVAN COJANU si bandul sau. Ilustrează cele mai frumoase coloane sonore din filme celebre precum ”Cinema Paradiso”, “The Mission” (Nella Fantasia), „The Godfather”(Parla piu piano) sau „Romeo and Juliet ”( A Time for Us),  alături de care stau piese imn dedicate iubirii si femeii precum  „Historia de un Amor”, „When I Fall in Love”(Nat King Cole), ˝Lady˝, ˝You are so beautiful˝ si duete de dragoste ce au facut istorie in lumea muzica internationala.

 

„Femeie, te iubesc ” promite succesul pentru toţi cei implicaţi dupa 10 concerte deja desfasurate in toata Romania. Dorinţa acestui gen de concert cu un impact emotional deosebit  este de a ajunge la sufletele  tuturor in special a doamnelor şi de a le oferi şansa să îşi re-descopere sensibilitatea de care, cu toţii, avem  nevoie.  „Femeie, te iubesc” este mai presus de toate, o declaraţie dedicată dragostei absolute, femeilor si  tuturor celor care iubesc şi sunt iubiţi.

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles