Pantalone - Regatul înghetat
26
ian
Pantalone - Regatul înghetat
Novotel Bucharest Centre, Calea Victoriei 37B, Bucuresti
26 ianuarie 2020

Info eveniment

O lume de basm, o poveste despre puteri magice, care ne conduce pe toți, copii și adulți, în minunatul regat Arendelle. Aici le vom cunoaște pe Ana și pe Elsa, jucăușele fiice ale regelui. Ele se iubesc enorm și se bucură de copilăria minunată pe care o trăiesc la palat.

 

Ba, mai mult, cu puterea Elsei de a se juca cu gheața într-un mod nemaîntâlnit, fetele își creează o lume a lor, încântătoare, în care apare și Olaf, un om de zăpadă haios, care le luminează jocul cu glumele lui despre țările calde. Ca în orice basm, însă, apare și neprevăzutul: fiica cea mare a regelui, Elsa, care s-a născut cu puteri magice, transformă totul în jur, fără să vrea, în gheață. Dar nimic nu e pierdut atunci când există iubire și respect: Elsa reușește să își controleze puterile și, împreună cu Ana, dejoacă planul lui Hans, iar Cristoff și Sven le vor fi prieteni devotați. Un spectacol dinamic, plin de umor și, mai ales, de înțelesuri: dincolo de joaca lui Olaf, de bombăneala amuzantă a lui Sven, de exuberanța Anei, cu toții vom intra într-un basm, în care vom învăța că important e să nu ne fie teamă de cine suntem și să încercăm mereu să fim mai buni, mai iubitori.

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles