CONACE SI VIN - Viile Metamorfosis
23
mai
CONACE SI VIN - Viile Metamorfosis
Viile Metamorfosis, Sat Ungureni
23 mai 2020, Ora 09:00

Info eveniment

 
În Prahova, cunoscută drept casa aurului negru și, de asemenea, a vinului, deja cunoscuta Vigna Dealul Mare a devenit un important nod de dezvoltare pentru investiții în domeniul viticulturii, datorită și unei renumite familii de italieni. Sunt familia Antinori și marchizul, Piero Antinori, care, ajutați de cele trei fiice ale sale, au dezvoltat compania „Vitis Metamorfosis” pe pământul Prahovei. Familia Antinori din Italia are o istorie în producția de vin care se întinde pe 26 de generații.
 
De fapt, este despre tine, cel care te gandesti macar sa ne treci pragul. Noua ne place sa fim gazde, abia te asteptam la noi acasa, va fi o bucurie sa te cunoastem. Despre vinuri, ce sa-ti spunem? Doar ca sunt corecte si ca sunt facute cu multa pasiune si cu un respect enorm pentru cel care ne face cinstea de a ne deschide sticlele. Daca sunt bune pentru tine sau nu, daca iti plac au ba, ramane ca tu sa decizi caci esti singurul care are acest drept. Multumim ca te-ai gandit si la noi si drum bun spre crama!

Ora 10.00 - Piața Victoriei (parcarea mare)

Ora 11.00 - Muzeul Ceasului din Ploiesti. Muzeul are are o colecţie de aproape 1000 de piese (numai în parte expuse), printre care: cadran solar, pendul construit din lemn în 1634, ceas pus în mişcare printr-o cădere de apă (Londra, 1654), primul ceas de buzunar („oul de Nürnberg”), orologii de turn, o piesă din 1693 (realizare a ceasornicarului Ralf Gout), ceasul de mână construit în acelaşi an de Courvoisier (cu efigia lui Ludovic al XIV-lea), piese realizate de maeştrii londonezi Georg Prior, Edward Prior, Th. Whit, George Clarke, Markwich, Markham, Jo Wightmann, Van Laure, de ceasornicari francezi (Benjamin Balber, George Charle, Meuron), austrieci (Philipp Ia-cob, Beyr) sau elveţieni (Pres Vaucher, A. Hess)

Ora 12.30 - Conacul Bellu.

Ora 14.00 - Servirea prânzului la un restaurant din apropierea cramei.

Ora 15.30 - Povestea Metamorfosis, tur de crama, degustare a 6 sortimente de vin, Via Marchizului, Viile Metamorfosis, Via Colțul Pietrei si Cantvs Primvs platouri degustare, tartine.

Ora 17.30 - Întoarcere in Bucuresti.

Ora 19.00 - Piața Victoriei.

Preț 195 ron.
INCLUDE: transport, gustări, cafea, apa, tur de crama, degustare, platouri degustare, intrări la ambele obiective cu ghid autorizat.
NU INCLUDE: prânz - se serveste la restaurant si se achită individual. Durata maximă 1h30.

Detalii
Tel:0731700248
Email: florintunaru.tif@gmail.com
Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles