Spectacol festiv de Ziua Unirii Principatelor 'Hai sa dam mana cu mana!'
23
ian
Spectacol festiv de Ziua Unirii Principatelor 'Hai sa dam mana cu mana!'
Casa de Cultura a Studentilor, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3, Cluj Napoca
23 ianuarie 2020, Ora 18:00

Info eveniment

Îndrăgiți cântăreți de muzică populară din județele Cluj și Bihor vor încânta publicul joi, 23 ianuarie 2019, la Cluj-Napoca, într-un spectacol festiv, dedicat Zilei Unirii Principatelor Române. Intitulat „Hai să dăm mână cu mână!”, evenimentul este organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj, manager Adriana Irimieș, instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Cluj.

De la ora 18.00, pe scena Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” vor evolua: Grupul de copii „Muguri de folclor”, Corul bărbătesc „Craii Măgurii” din Bucea, jud. Cluj, Felix Gălan, Ioan Dordoi, Sava Negrean-Brudaşcu și prof. Ioan Berci, acompaniați de Orchestra Profesionistă „Cununa Transilvană”, dirijor prof. Ovidiu Barteș și Ansamblul Folcloric „Cununa Apusenilor” al Casei de Cultură „Dumitru Sopon” din Gilău.

Spectatorii se vor bucura de dansuri din mai multe zone ale țării, dar și de cântece aduse în scenă de interpreți și instrumentiști bihoreni: Simona Costin, Ionel Ban, Luminița Tomuța, Cornel Borza, Leontin Ciucur, Petrică Popa (taragot) și Stângaciu (vioară cu goarnă), acompaniați de orchestra Ansamblului Artistic Profesionist „Crișana” din Oradea, condusă de Adrian Miescu.

Spectacolul va fi prezentat de Grigore Sâmboan.

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2020 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles