Elmas Christmas Show
20
dec
Elmas Christmas Show
Palatul National al Copiilor - Sala Mica, Bulevardul Tineretului 8-10, Bucuresti
20 decembrie 2019, Ora 19:00

Info eveniment

De Crăciun sărbătorim în pași de dans .... oriental pe scena Palatului Copiilor din București! 

Elmas, instructor, dansator și coregraf al școlii de dans ce îi poartă numele, vă invită la Elmas Christmas Show, un spectacol în premieră dedicat în primul rând cursantelor Studioului de Dans Oriental Elmas. 

Școala de dans oriental Elmas din București va intra în ianuarie 2020 în al 7-lea an de activitate, prilej de sărbătoare pentru frumoasa comunitate de participante ce a luat naștere în decursul acestor ani la cursurile de dans regulate ale studioului. Rezultatul perseverenței, dedicării și pasiunii cursantelor se oglindește în fiecare din momentele prezentate în spectacolul nostru.

Elmas Christmas Show este un spectacol organizat cu suflet, pasiune și dăruire, din dorința de a sublinia și proteja adevărata valoare a dansului oriental, aceea de artă. Reprezentațiile artistice de calitate ale echipei Studioului de Dans Oriental Elmas vor face diferența în mesaj și atitudine și vor convinge fără îndoială publicul curios, poate necunoscător, în demersul nostru de a păstra autenticitatea și tradițiile dansului oriental. 

Elmas Christmas Show este un spectacol complex de muzică și dans oriental, cu momente individuale și de grup, în care veți urmări în ce manieră se combină modernul cu tradiționalul, dansul clasic Raqs Sharki cu folclorul egiptean (Hagalla, Baladi, Saidi), delicatețea voalului cu instrumentele dinamice de percuție (Drum Solo), modernele și misterioasele aripi ISIS cu ritmurile folclorile din Golful Persic (Khaleegy). Reprezentațiile aparțin trupei Elmas Dance Group, cursantelor amatoare ale școlii de dans și invitatelor speciale ale serii de la școli partenere din București sau din afara capitalei.

Vă așteptăm cu drag și entuziasm! 
Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles