Joia Pacatosilor - Alina Manole si Raul Kusak
20
nov
Joia Pacatosilor - Alina Manole si Raul Kusak
Club Stuf Vama Veche, strada Berzei 25, Bucuresti
20 noiembrie 2019, Ora 21:00

Info eveniment


Joia Pacatosilor – Alina Manole si Raul Kusak

Data – 20 noiembrie, ora 21:00

 

Spectacol muzical în două personaje, ”Joia Păcătoșilor – Alina Manole & Raul Kusak” are meritul de a fi o sesiune de terapie muzicală pentru oamenii inteligenți. Deși Alina Manole este cunoscută mai ales pentru concertele sale ”standard”, această poveste muzicală a dobândit, în cei 7 ani de evoluție scenică, o semnificație aparte pentru un public din ce în ce mai numeros. Spectacolul este unic prin structură și abordare în piața muzicală românească: povestea vorbită (scenariu care se schimbă la aproape fiecare spectacol) are aceeași semnificație și intensitate pe care o are și mesajul muzical, iar dialogul între voce și pian este impecabil.


De departe unul dintre cele mai interesante și originale proiecte muzicale, ”Joia Păcătoșilor” trebuie văzut în orice zi a săptămânii ar fi programat! Spectacol nerecomandat persoanelor sub 18 ani.

Biletele sunt disponibile online prin rețeaua MyTicket și Entertix și prin cumpărare directă în rețeaua librăriilor Cărturești. După achiziționarea biletelor, vă rugăm să sunați la club pentru rezervare: 0724788388 (în fiecare zi, după ora 16:00).

Număr limitat de locuri!

Mai multe informații despre muzica Alinei Manole pot fi aflate din următoarele surse web:

www.alinamanole.ro

http://facebook.com/AlinaManoleoficial

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2020 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles