Whisky Fest 2019
15-16
nov
Whisky Fest 2019
Ballroom Hotel Caro, Barbu Vacarescu 164A, Sector 2, Bucuresti
15 - 16 noiembrie 2019, Ora 16:00

Info eveniment

Whisky Fest, primul festival din România dedicat iubitorilor de băuturi fine, anunță cu pofta cea de-a treia ediție. Evenimentul va avea loc pe 15 și 16 noiembrie, la Caro Hotel București, pe Bd. Barbu Văcărescu 164A.

 

Festivalul reunește peste 200 de etichete de whisky de la cei mai importanti producători. Astfel, pasionații de whisky vor avea ocazia unică să descopere o diversitate de arome și gusturi, de la sortimentele cele mai populare până la rarități cu tradiție, unele dintre ele prezentate în premieră în România.

 

 

Whisky Fest este ocazia cunoscătorilor să asiste la masterclassuri susținute de brand ambassadori internaționali ai celor mai mari producatori din lume și se adresează tuturor celor care apreciază calitățile unui whisky și doresc să descopere poveștile din spatele unora dintre cele mai reprezentative arome.

 

Prețul unui bilet este de 50 de lei pe zi, indiferent de ziua participării, și va include și un pahar special Glencairn, dedicat evenimentului, pe care vizitatorii îl vor primi cadou pentru a degusta băuturile din cadrul festivalului. Cei care doresc să participe în ambele zile pot achiziționa un abonament la prețul de 70 de lei.

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles