FLORIN PIERSIC - NU-NTREBA CATI ANI AM
17
nov
FLORIN PIERSIC - NU-NTREBA CATI ANI AM
Le Chateau, Bucuresti
17 noiembrie 2019, Ora 18:00

Info eveniment

Spectacol extraordinar in editie unica la Castel
 
FLORIN PIERSIC  - NU-NTREBA CÂȚI ANI AM
                             
   Duminica, 17 noiembrie 2019

 

 

          Florin Piersic unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori români, pune in scena la Castelul din Inima Capitalei, un spectacol extraordinar, Duminica, 17 noiembrie 2019, de la ora 18:00.

          Preț de două ore, marele maestru al teatrului va impărtăși publicului cele mai savuroase povești, va recita versuri pline de sensibilitate, va depăna amintiri din impresionanta sa carieră, vă va face să râdeți cu lacrimi și vă va bucura prin interpretarea unor piese muzicale compuse special pentru el de către compozitorul Dan Iagnov. 

          Dupa spectacol, publicul va putea participa la  o sesiune exclusivă de autografe si fotografie alaturi de marele artist.

 

 

----------------

Florin Piersic este o adevarata enciclopedie. Răspunde la orice întrebare cu o sinceritate debordantă şi nu se ascunde în spatele cuvintelor. E deschis și cald, emoţionează prin cuvintele bine alese, creează bună dispoziţie printr-un umor natural, spontan. Florin Piersic nu este un artist modest.

„Spectacolul meu înseamnă poezie, înseamnă o istorie a teatrului în care, alături de mine, îi pomenesc celor prezenţi pe unii dintre cei mai mari artişti ai acestei ţări. Vin în faţa publicului cu dorinţa de a-l sensibiliza, de a transmite un mesaj de frumos, de bucurie, de speranţă şi, dacă până la sfârşitul celor aproape două ore văd zâmbetul pe faţa lor sau lacrima în colţul ochilor, înseamnă că mi-am atins scopul” declară Florin Piersic despre spectacolul de pe scena Le Chateau. 

 

 

Seria de evenimente artistice organizate de Le Chateau sub titulatura “Spectacol la Castel”, ofera publicului participant experienta incantatoare a unor evenimente culturale desavarsite, alături de unii dintre cei mai apreciati creatori de artă ai tarii, in stralucirea si intimitatea Castelului din inima Capitalei. Pentru fiecare spectacol sunt puse in vanzare un numar limitat de 300 de bilete.

 

 

Pentru spectacolul din 17 noiembrie 2019, ora 18:00, sunt puse in vanzare 2 categorii de bilete.

Categoria I  – 140lei

Categoria II – 100 lei

 

 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2020 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles