Alina Manole - Concert sub Luna Patrata
17
oct
Alina Manole - Concert sub Luna Patrata
Club Quantic, Soseaua Grozavesti 82, Bucuresti
17 octombrie 2019, Ora 20:00

Info eveniment

         

Concert sub Luna Pătrată – Alina Manole

17 octombrie 2019, ora 20:00

Quantic Club, București

 

 

          De 10 ani încoace, ”Luna Pătrată” e planeta muzicală și de poezie a Alinei Manole. Lunatici, păcătoși, amanți, îndrăgostiți, refuzați, visători – toți se regăsesc, într-o poveste sau alta dintre cele cântate, scrise sau vorbite de artistă, pe scene mari sau mici, de teatru sau de club, în București și în țară.

          De 10 ani încoace (îi numărăm doar pe cei ”oficiali”, de la apariția albumului ”Luna Pătrată” din 2009) Alina Manole își dăruiește muzica (și cele alte 5 materiale discografice apărute între timp) unui public inteligent și frumos, care devine parte din povestea unor seri memorabile, elegante, de-a dreptul ”terapeutice”.

          Joi, 17 octombrie, Alina Manole va cânta în clubul Quantic din București alături de trei dintre cei mai buni muzicieni ai momentului: Raul Kusak, Adi Tetrade și Sebastian Burneci. Împreună, vor dărui celor veniți să asculte acea vibrație care contează în ecuația stilului muzical pe care Alina Manole și-l revendică, cu multe argumente, în plaja de stiluri autohtone. Nu, nu e folk, nu, nu e nici jazz, este doar o poveste muzicală ce trebuie încercată live.

          Experiența unui concert Alina Manole bulversează pentru că, spre deosebire de prestația mecanică a multor performeri din showbiz, muzica ei conține inteligența emoțională a oamenilor care aleg cum să trăiască. În plus, interacțiunea cu spectatorii este personală, prin povești, prin căldură, prin empatie.

          Concertul din luna octombrie este primul concert de club din București după o pauză de mai bine de jumătate de an. Intervalul absenței a fost plin de călătorii muzicale și de proiecte care își vor arăta roadele până la finalul acestui an. Programați-vă așadar o seară de răsfăț muzical, pe măsura dorului de reîntâlnire cu poveștile Lunii.

 

Câteva detalii ”tehnice” ale concertului:

Locul desfășurării – Quantic Club, București, Șoseaua Grozăvești 82

Ora începerii concertului: 20:00

Bilete prin Entertix.ro și MyTicket.ro, online sau direct în Librăriile Cărturești.

Până la data de 1 octombrie, prețul unui bilet este 35 de lei. După această dată, prețul biletului devine 45 de lei. Numărul locurilor este limitat. Plătitorii de bilet au locuri asigurate, în ordinea sosirii la club.

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles