Emeric Imre | Live Tomnatic @ Mojo
21
sep
Emeric Imre | Live Tomnatic @ Mojo
CLUB MOJO, Strada Gabroveni, nr.14, Bucuresti
21 septembrie 2019, Ora 21:00

Info evenimentUnul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică folk, un artist profund, care compune piese destinate sufletului, Emeric Imre se intoarce la Mojo pentru un concert memorabil de inceput de toamna.

☎ ☎️ Rezervari: 0737 220 220 (zilnic intre 12:00 si 20:00)
Presale: 20 lei
Door fee: 30 lei
Daca nu reusiti sa ne contactati telefonic puteti si online http://mojomusic.ro/booking
❗❗❗ Atentie! Concertul incepe la ora:21:00.

#Informatii utile ☑
*Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la club.
*Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.
Fiindca mesele sunt de minim 6 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane si veti avea nota comuna.
Locurile in zona de canapele sunt limitate. La epuizarea acestora se vor da locuri la tejghele sau in picioare. 
Rezervarile ulterioare epuizarii locurilor sunt doar pentru bilete. 
_______________________________________________________
Unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică folk, un artist profund, care compune piese destinate sufletului, fire poetică, Emeric Imre se distinge prin tot ceea ce face. S-a născut la începutul anului 1965, mama lui fiind jumătate româncă, jumătate poloneză, iar tatăl, jumătate maghiar, jumătate evreu. La îndemnul acestuia din urmă Emeric Imre s-a îndreptat spre muzică, începând să studieze vioara din clasa I.
Folkul înseamnă spontaneitatea creaţiei, responsabilitatea interpretului compozitor. „Profesionalismul nu e doar tehnică, e mai degrabă o atitudine faţă de muzică, de actul artistic, capacitatea de a descoperi sensuri noi în ceea ce cânţi, mereu şi mereu, de fiecare dată când urci pe scenă. Cu sensibilitate, redescoperi, zi după zi, frumosul şi esenţa vieţii, cu bucurii, miracole şi tot ce-ți este dat. Încă mă consider la început, am multe de făcut şi mă simt bucuros şi tânăr. Sunt atâtea bătălii frumoase de dus pe tărâmul muzicii, al iubirii şi a tot ceea ce înseamnă evoluţie. Mulţumesc, oamenilor care cred în muzica noastră, a celor ce trudim să menţinem importanţa de a cânta pe viu!”, mărturisește Emeric Imre.
Una din satisfacțiile artistului este faptul că „există o tânără generație care are nevoie de muzica folk”. Emeric Imre a lansat patru albume - „Nebun de alb” (2006), „Târziu” (2012), „Iarna mea cu ochii mari” (2014) și „Jocul vieții” (2018) și susține nenumărate concerte în toată țara. 
Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2020 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles