SalutCULTURA! - Gramofon
24
sep
SalutCULTURA! - Gramofon
Cinema Pro, Blvd. I. C. Bratianu nr 6, Bucuresti
24 septembrie 2019, Ora 19:00

Info eveniment

Gramofon


Orchestra Simfonica Bucuresti - Bucharest Symphony Orchestra vă invită la o nouă surpriză muzicală, concertul “Gramofon”! 

 

Marți 24 Septembrie, Orchestra Simfonica Bucuresti si dirijorul Andrei Tudor vă invită la o seară specială, un concept nou în care muzica  interbelică se armonizează cu povestea vinurilor cramei Gramofon, partenerul Stagiunii SalutCULTURA. Somelierul Sabina Rusticeanu va povesti probabil toate secretele și legăturile dintre muzică și soiurile de vin, istorie, enologie și muzică, la un loc. Concertul “Gramofon” va avea loc la Sala CinemaPRO din București  între orele 19:00 – 21:00. 

 

În pauza concertului, Cramele Gramofon vă invită să degustați celebrele vinuri din colecție.

 

Așa cum te-ai obișnuit, vei putea să participi la tombolă putând câștiga unul din premiile puse în joc de partenerii noștri, E-BODA. Vei putea primi chiar și tu un premiu. Pasiunea pentru muzică și interpretarea Orchestrei Simfonice București se vor îmbina într-o armonie perfectă, la care ești invitat să participi.

Vino să descoperi Stagiunea #SalutCULTURA!, muzica, o formă excelentă de a petrece o seară plăcută de sâmbătă și, de ce nu, hai să faci și tu primii pași în lumea cu adevărat fascinantă a muzicii, alături de Orchestra Simfonică București!

Parteneri: Primaria Sectorului 6 / Centrul Cultural European Sector 6UCIMRBucharest Music Institute (BMI), Ponsa, Texcargo, EVconnect.ro - Prima rețea natională de încărcare pentru vehicule electrice
Parteneri media: Librăriile Cărturești, Radio ClasicMedia Advertising, RE:CREATE

Trends & News
NEVERSEA
NEVERSEA
Constanta
Neversea Beach
MACANACHE - GEAMANU | Bucuresti
21
aug
MACANACHE - GEAMANU | Bucuresti
Bucuresti
KOVILTIR URBAN GARDEN
Summer Well Festival 2021
13-15
aug
Summer Well Festival 2021
Buftea
Domeniul Stirbey
WE LOVE RETRO
21
nov
WE LOVE RETRO
Cluj Napoca
BT Arena - Sala Polivalenta
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2020 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles