Concert aniversar COMPACTB
20
sep
Concert aniversar COMPACTB
Arenele Romane, Strada Cutitul de Argint nr. 26, Bucuresti
20 septembrie 2019, Ora 19:00

Info eveniment

Pe 20 septembrie, Teo Peter „reunește”, după 15 ani de la dispariția sa, emblematica trupă CompactB pe marea scenă de la Arenele Romane într-un eveniment grandios al trupei-fenomen pe care acesta a fondat-o.

Evenimentul are ca invitați speciali mari artiști ai scenei muzicale românești precum

Leo Iorga

Holograf

Proconsul

Iris

Mircea Baniciu

Bere Gratis Oficial

Bosquito

Aurel Tămaş

NAVI

Trupa Blană Bombă

Emeric Imre

Istoria se compune din personalitățile ei marcante, iar muzica rock românească se mândrește cu nume de seamă ce au construit-o și au reprezentat un etalon ce a făcut generații întregi să vibreze, să fredoneze și să fie inspirate de creatorii ei.

Compact înseamnă milioane de voci ce le-au fredonat muzica, milioane de inimi atinse de versurile lor. Compact înseamnă sute de spectacole, zeci de turnee și albume ce au marcat muzica din Romania, având ca element comun membrii ei emblematici în frunte cu Teo Peter.

Va fi un moment de sărbătoare cu gust dulce – amar, deoarece marchează și 15 ani de la dispariția fulgerătoare și complet neașteptată a lui Teo Peter.

Biletele Early Bird sunt disponibile acum la preț special, în număr limitat.

Trupa CompactB înseamnă:

LEO IORGA – invitat special, solist vocal

ADRIAN ORDEAN – gh.solo

COSTI CĂMĂRĂŞAN -gh.solo

LELUŢ VASILESCU – tobe

ADRIAN COCO TINCA – gh.bass

MONEL PUIA – clape

GABRIEL „GURIȚĂ” NICHOLAS – solist vocal

 

Scurt istoric Compact

Compact este una dintre cele mai longevive trupe rock autohtone, care s-a bucurat mereu de succes în peisajul muzical de la noi. De-a lungul celor peste 40 de ani de existență trupa a trecut prin multe transformări, prin multe schimbări de componență, prin momente dramatice, dar a știut să pună actul artistic mai presus de orice, indiferent în ce formulă a cântat.

Înființată în 1977 de către regretatul Teo Peter și Costi Cămărășan, la Cluj, formația Compact a debutat oficial pe scena Clubului Universității, iar peste trei ani obțin Marele Premiu Perpetuum Vox Transilvania la Mediaș, urmat de câștigarea festivalului de muzică rock “Serbările Mării” din 1982.

În următorii ani, trupa lansează numeroase albume și participă la turnee în țară și în străinătate, susținând peste 300 de concerte anual. De-a lungul vremii, Compact au urcat pe scenă alături de trupe legendare ale muzicii rock precum Crazyhead, Jesus Jones, Skin Games, Uriah Heep, Ian Gillan, Nazareth și Jethro Tull, delectând publicul cu melodii care au devenit adevărate repere ale rock-ului românesc, inspirând numeroase generații de tineri visători.

Din repertoriul trupei fac parte "Trenul pierdut", "Hoinar", "Mă voi întoarce", "Să te gândești la mine", "Ploaia", "Singur în noapte", care fac deliciul ascultătorilor la evenimentele și petrecerile la care sunt invitați să cânte membrii formației.

 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2022 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles