CLANDESTINO
21
aug
CLANDESTINO
Curtea Artistilor, Zalau
21 august 2019, Ora 19:00

Info eveniment

CLANDESTINO

Probabil că fiecare dintre noi s-a întrebat cel puțin o dată: ”Oare în ce direcție călătoresc prin viață? Oare e direcția cea bună? Oare e ”cabina” corectă? Oare nu cumva sunt lăsat pe dinafară? Oare sunt destul de pregătit pentru această călătorie?” Și atâtea alte întrebări. Unele cărora le găsești răspuns, altele care se pierd în neant și altele care răsună ca un ecou de-a lungul vieții, dar nu izbutești să le găsești vreun răspuns concret, coerent. Și nu de puține ori ți se întâmplă să rămâi singur cu aceste întrebări. Izolat de lume. Clandestin prin viață. Clandestin printre oameni și animale. Clandestin pe Arca lui NOE. Căutând ascultare. Încercând să îți faci vocea auzită. Dar ești mic și neajutorat. Vocea ta se pierde în vânt. Continui să sari singur peste toate piedicile pe care viața ți le scoate înainte. Te lupți să ți se facă dreptate. Și la un moment dat găsești sprijin, găsești lumina, găsești mâna salvatoare, credința pentru a merge mai departe pe croaziera vieții.Și nimic nu te mai poate opri acum! Ești liber și puternic!

*CAR, CARI - substantiv masculin. Nume dat mai multor specii de insecte mici, dăunătoare, din ordinul coleopterelor, cu corp păros și picioare scurte, care trăiesc în lemn și se hrănesc cu acesta. Din latinescul carius. (sursa: DEX online)

*Spectacol prezentat în cadrul FNTi5 (Festivalul Național de Teatru Independent #2017)

CLANDESTINO

Cu Mitică Stegărescu și Claudiu Fălămaș

Scenariu inspirat din primul capitol al romanului ”O istorie a lumii în 10½ capitole” de Julian Barnes.

Scenografie: Amandine Bănescu

Muzica: Claudiu Fălămaș

Durata: 1h 30’

Locație: Curtea Artișilor (str. Salamon Joszef, nr. 11)

Data: 21.08.2019

Ora: 19:00

Preț bilet: 20 lei

 
 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2019 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles