Tennis Demo: Simona & Friends
12
iun
Tennis Demo: Simona & Friends
BT Arena , Strada Uzinei Electrice, Cluj Napoca
12 iunie 2021, Ora 18:00

Info eveniment


SPORTS FESTIVAL 2020: 11-14 iunie

SIMONA HALEP revine la Sports Festival

 

Simona Halep joacă și în 2020 un demonstrativ de tenis la Sports Festival. Alături de ea în terenul de la BT arena vor intra tenismeni de top și prieteni. Evenimentul va avea loc în 12 iunie, iar organizatorii promit din nou un adevărat spectacol!


 

În 2019, meciul demonstrativ de tenis din Sports Festival a fost emoționant atât pentru Simona, cât și pentru public, presărat cu improvizații și amuzament. Alături de Simona Halep au intrat în teren sportivi de calibru mondial Marius Copil, Fabio Fognini și Daniela Hantuchová, antrenorii Darren Cahill și Andrei Pavel, Stere Halep, tatăl Simonei, Emil Boc, arbitri de linie dar și copiii de mingi.

M-am simțit extraordinar! Și pot să spun că n-am râs în toată cariera mea, cât am râs astăzi pe teren. Este un nou început! declara Simona la finalul meciului din iunie 2019.

În cadrul evenimentului a fost dedicat un moment special pentru a aduce un omagiu familiei Simonei Halep, campionii din spatele campioanei, unul dintre cei mai mari sportivi ai Românei.

Meciul a fost SOLD OUT. 9.000 de oameni au respirat și au râs la unison în BT Arena, urmărind un demonstrativ de excepție cu multe momente amuzante care au reamintit oamenilor ca SPORT IS FUN.

SPORTS FESTIVAL reprezintă o inițiativă unică care recrează un întreg univers sportiv, cu profesioniști și amatori, și cu scopul de a promova într-un mod diferit mișcarea și un stil de viață sănătos.  

 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2020 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles