Focsani Blues Festival
29-31
aug
Focsani Blues Festival
Zaga Zaga, 627143, Doaga
29 - 31 august 2019

Info eveniment

 

 

Focșani Blues Festival aduce în România cei mai buni artiști internaționali ai momentului, într-o locație de excepție

 

Cel mai mare Festival de Blues din România, Focșani Blues Festival, vine în acest an cu cei mai buni artiști internaționali ai momentului. Ajuns la a 4-a ediție, festivalul care a pus Focșaniul pe harta orașelor blues îl aduce pe scenă pe celebrul trompetist de origine cubaneză ARTURO SANDOVAL, un nume de referință al latin-jazz-ului din întreaga lume.

Arturo Sandoval, câștigătorul a zece premii Grammy, șase premii Billboard și un premiu Emmy, decorat de președintele Barack Obama cu cea mai înaltă distincție civilă din Statele Unite ale Americii, Medalia Libertăți, va urca pe scena Focșani Blues Festival. Line-up-ul festivalului care va avea loc în perioada 29-31 august 2019 va fi întregit de alți artiști de renume, printre care Nightloosers, Berti Barbera & Nicu Patoi, Los Mambo Jambo, JT Lauritsen & The Buckstone Hunters, Mission Cimbalom Marius Preda, Kyla Brox sau Philipp Fankhauser.

Focșani Blues Festival nu este un simplu festival de muzică, ci o întreagă experiența pe care încercăm să o reinventăm în fiecare an. Ne bucurăm că tot mai mulți oameni se alătură acestui demers, iar interesul pentru Focșani Blues Festival crește simțitor. Selectăm atent artiștii, locația și set-up-ul, în așa fel încât să ne asigurăm că ducem totul la superlativ. Anul acesta am pregătit multe surprize iar pe lângă line-up, poate cea mai frumoasă surpriză este locația: o oază de liniște în mijlocul naturii, unde acordurile blues vor răsuna armonios și vor oferi o experiență de neegalat”, a declarat Bernard Cheere, președintele asociației

Anul acesta, Focșani Blues Festival va avea loc într-o locație unică, dominată de natură și liniște. Evenimentul ce va avea loc în perioada 29-31 august 2019 își primește invitații la ZagaZaga, un complex situat în Delta Siretului, cu un concept unic implementat în România, care asigură condiții de cazare de lux la standarde turistice internaționale în liniștea din mijlocul naturii. Cei care vor dori să rămână în inima festivalului, se pot caza la ZagaZaga în bungalouri, corturi de lux și chiar case plutitoare, de unde se pot bucura de privelisti unice. De asemenea, se va organiza o zonă de campare, toate detaliile privind ofertele de cazare se vor regasi pe site-ul festivalului.

Focșani Blues Festival va asigura pe perioada festivalului transportul gratuit din Focșani la ZagaZaga. Pe site-ul festivalului focsanibluesfestival.ro, se vor gasi toate informatiile privind trasportul.

  

Despre Asociația Culturală ESTICA

Asociația Culturală ESTICA este o organizație non-guvernamentală, neafliată politic, inițiator al proiectului Focsani Blues Festival -FBF- nominalizat de presă ca fiind cel mai mare și important Festival de Blues din România. Asociația a fost înființată în anul 2016, odată cu prima ediție a festivalului focșănean, din pasiune pentru muzica blues și din dorința de a pune Focșaniul pe harta internațională a festivalurilor de profil. Până în acest moment, Asociația Culturală ESTICA numără o echipă de 10 oameni activi și implicați, uniți de același scop: de a transforma orașul într-un important centru al mișcării Blues din România, de a aduce plus-valoare Focșaniului și de a crea o imagine pozitivă comunității locale.

Despre ZagaZaga

Într-un spațiu în care timpul parcă a rămas oprit contemplându-i tăcerea, Siretul își ramifică brațele care se risipesc ca niște vene peste o întindere nesfârșită, dând naștere unui loc care deapănă frumusețea pământului românesc. ZagaZaga este situat în Delta Siretului, pe limita dintre județul Vrancea și Galați, în satul Doaga. Accesul la resort se face cu ușurintă fiind situat la doar 200 km de București pe E 85, (având două benzi pe sensul de mers), la 20 km de Focșani și 13 km de Tecuci.

În cadrul resortului veți gasi un ansamblu de bungalowuri mobile, case plutitoare, o cherhana, o zonă de evenimente private pentru companii, o piscină în aer liber, precum și un parc de aventură cu trasee în copaci și tiroliene, toate așezate pe malurile canalelor din resortul ZagaZaga.

Locația este perfectă pentru iubitorii de pescuit - peste 200 de trofee de crap între 15-26 kg se regăsesc în lacul resortului, plimbări cu bicicleta, cu barca sau pentru cei care vor doar să se relaxeze.

   

Pentru mai multe informații: www.focsanibluesfestival.ro

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles