VOLTAJ - CA LA 20 DE ANI
27
nov
VOLTAJ - CA LA 20 DE ANI
Sala Polivalenta, Calea Piscului Nr. 10, Bucuresti
27 noiembrie 2019, Ora 19:30

Info eveniment

 „Ca la 20 de ani”: Voltaj aniverseaza 20 de ani printr-un show live la Sala Polivalenta

 

 

Voltaj aniverseaza 20 de ani de muzica, energie si concerte si pe scena Salii Polivalente in data de 27 noiembrie, la ora 19:30, in cadrul show-ului, „Ca la 20 de ani”. Concertul face parte din turneul national aniversar ce are loc in orase precum Ramnicu Valcea, Targu Jiu, Timisoara, Satu Mare, Deva, Sibiu, Piatra Neamt, Braila si Buzau. In plus, trupa lanseaza albumul ce poarta numele show-ului aniversar, „Ca la 20 de ani”.

 

Pe noul material discografic se regasesc „100 de ani”, „Amprente”, „Cred ca-s hip” (feat. Noaptea Tarziu), „Nu doar de ziua mea”(alaturi de Andra), „Las tot”, cele mai recente piese ale trupei Voltaj, dar si alte cinci melodii noi.

 

Mai mult decat atat, piesele pe care trupa le va canta live pe scena Salii Polivalente vor fi alese exclusiv de catre fanii Voltaj in cadrul unei campanii speciale pe care baietii o vor anunta in curand pe pagina lor de Facebook.

 

 

In 2016, VOLTAJ a lansat albumul "X", material ce contine 10 piese, printre care "Din toata inima", "De la capat", "Kori Gent", "Nana" (alaturi de Ruby), "A XII-A", "Anotimpuri", "X". Hituri precum "Pic, pic", 'Da vina pe Voltaj", "Si ce", "Meci de box", “Mi-e dor de" au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. In iunie 2017, trupa a colaborat cu vloggerii Noaptea Tarziu pentru “Cred ca-s HIP”, apoi a lansat alaturi de peste 200 de tineri talentati, cursanti ai scolilor de muzica Voltaj Academy, single-ul si clipul “Dincolo de stele”. La finalul lui 2017, VOLTAJ si Andra au colaborat pentru "Nu doar de ziua mea", o poveste emotionanta insotita de un videoclip realizat de Roman Burlaca. In noiembrie 2018, a lansat “Amprente”, iar de 1 decembrie, „100 de ani”, o melodie ale carei versuri sunt compuse de fanii trupei special pentru aniversarea Centenarului.  

 

Vara aceasta, trupa a cantat pe o barca in parcarea unui complex de birouri si a lansat „Las tot”, un indemn la relaxare, distractie si vacanta.

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles