Lido in the Sky
25
mai
Lido in the Sky
Hotel LIDO,
25 mai 2019

Info eveniment

Vreti sa admirați frumusețea Bucurestiului de deasupra Bulevardului Magheru in cadrul primului eveniment PREMIUM al anului 2019?

Veniți la Lido in the Sky, pe 25 mai, in imediata apropiere a Hotelului LIDO, in centrul Capitalei

Această ediție a ,,Dinner In The Sky`` le aduce oaspeților nostri patru concepte diferite gândite în așa fel încât experiența să fie una totală: Breakfast In The Sky, Wine tasting in the Sky, Prosecco in the Sky și, bineinteles, Dinner In The Sky. Astfel, cei care decid să se îmbarce pe platforma Dinner In The Sky se vor putea bucura fie de atmosfera de poveste pe care o creează Alexandra Violin (@Wine Tasting in the Sky), fie de o istorie romantata a vinului in prezentarea de exceptie a presedintelui asociatiei sommelierilor din Romania, Florin Voica (@Dinner in the Sky). Pentru cei care vor să își înceapă ziua cu priveliștea Bucurestiului de la peste 50 m înălțime, există Breakfast In The Sky, unde aceștia se pot delecta cu cele mai delicioase preparate, pregătite de executive chefii Lido`s Brasserie.

Ca si ore de pus in vanzare, se vor pune in vanzare cate 22 de locuri pentru fiecare din orele:

10:00 ; 11:00 Breakfast in the Sky

12:00 Prosecco in the Sky

13:00 Lunch in the Sky – SOLD OUT

16:00 Wine Tasting in the Sky

18:00, 18:30 Prosecco in the Sky

20:00, 21:45 Dinner in the Sky

 

Breakfast ora 10 si 11 

 

Oua benedict cu mixt de salata 

Fresh de portocale 

Patiserie ( croissante cu unt si ciocolata )Cappucino / espresso 

Apa plata / minerala 

 

ora 12 si 12 ,30 Prosecco si desert 

 

Un delicios tort de ciocolata servit cu inghetata de vanilie 

 

Ora 13 lunch si Violin

 

Gustare / Prosciutto de parma cu mozzarella si busuioc 

               Turnedo Rossini - muschi de vita cu ficat de rata si sos demiglace

               servit cu piure de pastarnac si porumb baby la gratar cu rosii cherry 

               Desert Tiramisu cu fructe de padure insotit de limoncelo

               Apa plataa / minerala / cefea espresso 

 

Ora 16 si 17 wine tasting  si violin 

 

               Platou cu branzeturi franta , struguri si mezeleuri uscate 

               Selectie de vinuri la degustare

 

Ora 18 / 18 si 30 / 19  Prosseco si desert 

              Tort de ciocolata servit cu inghetata de vanilie 

 

Dinner ora 20 / 21 si 45 

 

              Pate de fois gras cu trufe 

              Muschi de vita wellington servit cu cartofi la cuptor si ciuperci umplute 

              Cheesecake servit cu sorbeto de mango

             

 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2019 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles