Despre oameni si cartofi
16
mai
Despre oameni si cartofi
Teatrul Municipal Bacovia - Sala Mare, Bacau
16 mai 2019, Ora 18:00

Info eveniment

Spectacolul Despre oameni și cartofi, scris și regizat de Radu Afrim și produs de Teatrul ”Andrei Mureșanu” din Sfântu-Gheorghe și inclus în secțiunea Teatrul și societatea. Acum a FNT, continuă seria de producții afrimiene bazate pe scenarii scrise de autor, marcând însă o turnură neașteptată prin tema aleasă de această dată. Autorul pleacă de la documentarea unei povești adevărate petrecute acum șase ani, un accident pe șina de cale ferată care a dus la moartea a nouă persoane, majoritatea provenind din familii rome din zonă care lucrau cu ziua la cules de cartofi. E generoasă și impresionantă alegerea acestui caz, care e investit de către un regizor de real succes cu valoare exponențială, capabilă de a atrage atenția asupra unei întregi comunități și asupra incredibilei sărăcii în care aceasta este abandondată de societate.

 

Regia Radu Afrim, scenografia Andreea Negrila, cu Flavia Giurgiu, Alexandrina Costea, Anca Pitaru, Liviu Popa, Kozmin Dima si copiii Emoke David, Krisztiano Zsolt.

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2020 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles