Simfonia Clasica - Stagiunea Salut Cultura
21
mai
Simfonia Clasica - Stagiunea Salut Cultura
Luceafarul (ex CinemaPro), Blvd. I. C. Bratianu nr 6, Bucuresti
21 mai 2019, Ora 19:00

Info eveniment

Simfonia Clasică – Orchestra Simfonică București


Stagiunea SalutCULTURA! continuă în luna mai, cu “Simfonia Clasică”.

 

Luna mai continuă seria Capodoperelor Marilor Compozitori. Marti, 21 mai 2019, călătoria în lumea muzicii clasice continuă cu o seară simfonică, dedicată celor doi mari piloni ai istoriei muzicii: Mozart și Beethoven. Orchestra Simfonică București și dirijorul Cem Mansur (Turcia) vor intepreta Simfonia Nr. 41 - Jupiter de W.A. Mozart și Simfonia nr .7 de L.van Beethoven. Concertul va avea loc la CinemaPRO, începând cu ora 19.00.

 

Așa cum te-ai obișnuit, vei putea să participi la tombolă putând câștiga unul din premiile puse în joc de partenerii noștri, E-BODA. Vei putea primi chiar și tu un premiu. Pasiunea pentru muzică și interpretarea Orchestrei Simfonice București se vor îmbina într-o armonie perfectă, la care ești invitat să participi.

 

Vino să descoperi Stagiunea SalutCULTURA!, muzica - o formă excelentă de a petrece o seară plăcută și, de ce nu, să faci și tu primii pași în lumea cu adevărat fascinantă a muzicii alături de Orchestra Simfonică București!

 

Parteneri: Primaria Sectorului 6, Centrul Cultural European Sector 6, UCIMR, E-Boda, PONSA, Texcargo, EVconnect.ro, RE:CREATE
Parteneri media: Librăriile Cărturești, Radio Clasic, Media Advertising

Despre Orchestra Simfonică București


Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițioși, reunind în componența sa cei mai valoroși artiști instrumentiști din România. Din dorinta de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra in contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale SalutCULTURA!.

 

Misiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti este promovarea excelenței în muzică si atragerea tinerilor către sălile de concert.


Pentru mai multe informatii despre Orchestra Simfonica Bucuresti, accesati https://osb.org.ro.

Cem Mansur

 

După ce a studiat cu Leonard Bernstein la LA Philharmonic Institute, dirijorul turc Cem Mansur a lucrat cu mari orchestre și opere din întreaga lume (precum Filarmonica din Helsinki, Britten Sinfonia și Teatrul Mariinsky) și a colaborat cu artiști precum Natalia Gutman, Stephen Kovacevich, Christian Lindberg, Midori, Shlomo Mintz și Murray Perahia. Recunoscut pe scară largă pentru repertoriul său extins și creativitatea programelor sale, Cem Mansur se bucură de o excelentă relație cu Arvo Pärt: a dirijat premiera europeană a Simfoniei Nr. 4 și premiera mondială a Veni's Creator ambele scrise de Arvo Pärt. Pasionat de educația muzicală, Mansur este directorul muzical și fondatorul Turkish National Youth Philharmonic Orchestra. Sub conducerea lui Cem Mansur, orchestra a crescut constant în profilul și recunoașterea internațională, oferind spectacole în locuri de prestigiu, cum ar fi Viena Konzerthaus, Konzerthaus Berlin, BOZAR, Beethovenfest Bonn și Festivalul Ravello.

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles