FRENCH ATTITUDES SHOW
13
mai
FRENCH ATTITUDES SHOW
Cluj Arena Sala Vip, Cluj Napoca
13 mai 2019, Ora 18:00

Info eveniment

Lux si eleganta à la française, intr-un eveniment unic in Romania!

 

Romina Sabou si Haute Coiffure Française au deosebita placere de a va invita sa participati la Haute Coiffure Française Romania, pe 13 mai 2019 la Cluj Arena Sala Vip

Fondata in 1945, Haute Coiffure Française inseamna elita hairstylingului mondial.

 

Emblema a luxului parizian, Haute Coiffure Française joaca un rol esential in pastrarea calitatii traditionale frantuzesti .

 

Haute Coiffure Francaise este acum prezenta in 42 de tari ,este clubul coaforilor independente unde artistii, mestesuguri de rang inalt, lideri de afaceri sunt in accord cu tendintele actuale !

 

LUNI  13 MAI 2019

18:00  FRENCH ATTITUDES SHOW

Spectacol de coafura Inedit cu vestimentatie Catalin Botezatu !

19:00 HCF BUSINESS COCKTAIL

Participantii sunt invitati sa serveasca specialitati la bufetul suedez al evenimentului !

 

 

Va fi o lansare oficiala a Haute Coiffure Francaise Romania !

 

Printre invitați speciali se numără diplomați, oameni de afaceri, specialiști în domeniu, primarie, consiliul local, sportiv, atat si presa locala !

 

Vom avea invitati speciali membri a centrelor de afaceri internationale, o ocazie foarte buna de socializare !

 

DRESS CODE OBLIGATORIU: Business, Smart casual, Cocktail

 

ARTISTI HCF

ROMINA SABOU

Este câștigătoare mondială a competiției HCF, are o experiență de 15 ani în domeniu, fiind unul dintre cei mai creativi hairstyliști la ora actuală. Aduce hairstyling-ul la nivel de artă, iar cu viziune și originalitate lucrează întotdeauna din pasiune, fiind un artist în slujba frumuseții. Desemnată drept cea mai bună stilistă din lume în 2016, e recunoscută la nivel internațional pentru creativitatea sa în materie de culoare și de tunsoare. Este creatoarea brandului Nouvelle Blanche, singurul salon din România membru al HCF, un omagiu adus Parisului și Versailles-ului, două dintre cele mai îndrăgite locuri și surse de inspirație ale stilistei. Ea se alătură noului val de specialiști care readuc natura în tendințe.

 

LAURENT TOURETTE

Hairstylistul francez are un palmares impresionant, începând de la premiul de campion al Franței la coafură, campion european și campion mondial, titluri ce i-au conferit dreptul de a fi component al echipei HCF, moment în care a fost numit Coiffeur Ambassadeur pentru L’Oreal Professionel. În 2004 a ajuns în vizorul presei din România datorită talentului, dar și a numărului mare de vedete autohtone care pășesc în salonul său. El a decis să își mute salonul în centrul Bucureștiului, într-un spațiu foarte intim. Acesta păstrează atmosfea șic specifică saloanelor franțuzești, unde fiecare client se simte unic și special. Cunoscutul hairstylist a participat pentru al unsprezecelea an consecutiv la Paris în cadrul show-ului HCF și se număra printre cei nouă hairstyliști cu ajutorul cărora s-a realizat impresionantul spectacol din capitala Franței.

 

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles