Loredana - Ador
21
mar
Loredana - Ador
Teatrul de Vara „Radu Beligan”, Aleea Parcului, nr. 20, Bacau
21 martie 2018, Ora 19:30

Info eveniment

 

TURNEU NATIONAL LOREDANA   -   “ADOR” 

Cel mai spectaculos si mai emotionant dintre show-urile Loredanei – Ador – merge in  turneu national

Fanii Loredanei din 12 orase vor putea show-ul Ador, nu una dintre cele mai mari desfasurari de forte in productia  de spectacole din Romania, dar si unl dintre cele mai emotionante spectacole concept ale super divei muzicii romanesti.

Show-ul de la Sala Palatului care a avut aproape 3 ore, 14 look-uri, momente emotionante dedicate artistilor disparuti (Marina Scupra, Adrian Enescu) dar si reinterpretari modern ale unor hit-uri din anii 80 va putea fi vazut in Sali de teatru sau Sali Polivalente din marile orase ale tarii – Cluj, Timisoara, Constanta, Iasi, Oradea sau Suceava.

“ADOR este un spectacol foarte personal si emotionant pentru mine si sunt foarte bucuroasa ca, impreuna cu Agurida, putem sa-l daruim si spectatorilor din tara care nu pot ajunge in Bucuresti, la Sala Palatului. Publicul din aceste orase m-a ajutat enorm cand eram la inceputul carierei si e o mare bucurie sa ma intorc sa le daruiesc din muzica mea”, spune Loredana despre Aventura de a merge din nou prin tara cu show-ul sau manifest.  

Anuntat ca un concert manifest, Loredana a spus prin ADOR o poveste despre bucuria vietii, despre recunostinta fata de cei care te insotesc in experiente, despre familie, iubire si despre curajul de a te arata asa cum esti. Concertul este insotit de un CD cu acelasi nume care contine 12 dintre piesele emblema ale anilor 80, rezultate din colaborarea cu genialul compozitor Adrian Enescu, in variantele lor originale, asa cum s-au regasit pe albumele “Buna seara, iubite” si “Un buchet de trandafiri”

 Iata programul tuneului national LOREDANA - ADOR.

11.03-CLUJ;

13.03-BRASOV;

16.03-GALATI;

17.03-CONSTANTA;

18.03 - PLOIESTI

19.03-IASI;

 20.03-SUCEAVA;

 21.03- BACAU;

 23.03-PITESTI;

 24.03-TR.SEVERIN;

 25.03-TIMISOARA;

 26.03 - ORADEA.

Acesta este al patrulea turneu national al Loredanei in ultimii ani, artista facandu-si o datorie de credinta pentru publicul sau din tara de a le prezenta show-ul sau anual in care se redefneste ca artista imbinand tehnologia de ultima ora cu costume spectaculoase si hiturile sale cele mai mari.

Toate spectacolele incep la 19.30. 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2022 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles