SAMBATA X3
26-28
iul
SAMBATA X3
Gradina Ielelor, Sambata de Sus, Jud. Brasov
26 - 28 iulie 2019

Info eveniment

SX3 este un PRIMUL festival sportiv & muzical inedit in Romania dedicat:

familiei, multiculturalismului, sportului practicat in natura, competitivitatii, protectiei, conservarii mediului totul integrat printr-o atmosfera de festival muzical.

 

Este primul festival dedicat relaxarii care aduce in acelasi loc trei competitii sportive: alergare montana si cros, competitii de mountain bike si competitii de Airsoft care vor fii completate de concerte de muzica.

 

Este un festival: eco friendly (in amenajarea celor 60.000 mp s-a evitat la maxim betonul) family friendly (activitatile implica atat copii cat si

adultii) & pet friendly (avem asociatii cu caini dresati folositi in tratamentul copiilor cu autism).

 

SX3 se desfasoara la poalele muntilor Fagaras, in Gradina Ielelor din Sambata de Sus (BV), la jumatatea distantei dintre Sibiu si Brasov, un loc care este usor acesibil, atat rutier cat si feroviar avand cel mai apropiat aeroport Sibiul la 70 km .

 

SX3 ESTE CEL MAI MARE FESTIVAL PE AXA BRASOV - SIBIU SI SINGURUL DIN TARA DE ACEASTA DIMENSIUNE DEDICAT FAMILIEI!

 

Cu aceasta ocazie invitam compania ASIROM sa vina alaturi de noi sa ne ajute sa implementam acest concept nou in educarea consumatorului de a aprecia un eveniment care sa imbine sportul & cultura & gastronomia cu natura.

 

In spiritul celor de mai sus ne dorim evenimente repetitive 1 pe luna de

5-6.000 de oameni in locul unui eveniment de 20.000 oameni, care ar avea un efect distructiv pentru locatie si armonia locului.

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2020 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles