MUSIC THROUGH AGES
17
iun
MUSIC THROUGH AGES
BISERICA FORTIFICATA CISNADIOARA, Strada Sub Cetate, Cisnadioara
17 iunie 2019, Ora 20:00

Info eveniment

Muzică

 

Sybilla Saxophone Quartet

ITALIA

 

Music through Ages

 

Cu: Letizia Illuminati (soprano sax), Raffaele Cimica (alto sax), Monica Noschese (tenor sax), Michele Chirichella (baritone sax)

 

Spectacol prezentat în limbile italiană, engleză și spaniolă cu traducere în limbile română şi engleză.

Durată: 55min

Data premierei: 23.02.2019

Titlu original: La musica nel Tempo

 

Sybilla Saxophone Quartet a fost înființat de patru muzicieni italieni absolvenți ai Conservatorului “G.B. Pergolesi” din Fermo (Italia), având la bază pasiunea acestora pentru muzica de cameră, precum și susținerea profesorilor lor de renume mondial, Massimo Mazzoni, Lucy Edna Derosier și Alessandra Gentile.

Cei patru au cântat, atât solo, cât și în cvartet, la edițiile XXI și XXII ale International Saxophone Stage din Fermo (Italia) și au participat la masterclassuri susținute de N. Sullivan, F.Mondelci, M. Gerboni, P. Portejoie, J. Laran, M. Marzi, F. Basquin și A. Padilla.

Au susținut concerte în săli importantea, precum: Teatro dell’Aquila din Fermo, Teatro delle Api din Porto Sant’Elpidio, Teatro Alaleona din Montegiorgio, Teatro Valdaso din Pedaso, Teatro La Perla din Montegranaro.

Sybilla Saxophone Quartet a fost cvartetul oficial al muzicalului “La Bestia Nel Cuore”, regia C. Rossetti și A.Mancini.

Au concertat peste tot în Italia: la Sala Consilina (SA), în calitate de invitați speciali ediției cu numărul XX a “Passeggiando da San Pietro a San Raffaele”, în Milan, la “Artigiano in Fiera”, la Festivalul “Le Vie della Musica”, în Belmonte Piceno, la “Festa in Musica”, la Frasassi Caves, în Genga (AN), dar și la Festivalul Veregra Street (2018) din Montegranaro.

 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2020 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles