TROBAIRITZ
22
iun
TROBAIRITZ
BISERICA FRANCISCANA, Strada Selarilor nr.14 Sibiu, SIBIU
22 iunie 2019, Ora 20:00

Info eveniment

Muzică

 

The Archive Ravens

SUA

 

Trobairitz

 

Ava Sauer (voce), Thomas Andolsek (chitară/saxofon), Will Schantz (chitară), Siena Facciolo (voce & clape), Chris Palace (percuție)

 

Durata: 50min

Titlu original: Trobairitz

 

Membrii companiei The Archive Ravens sunt pasionați atât de crearea unor piese muzicale noi, cât și de conservarea celor existente în diferite culturi și perioade. Considerăm că cele mai captivante interpretări transportă publicul în locuri și vremuri îndepărtate. Trobairitz este o colecție de piese originale, fiecare dintre acestea reprezentând un bilet de călătorie înspre o destinație nouă. Trobairitz refuză constrângerile vreunui gen muzical anume, având caracter exploratoriu; astfel, spectacolul include o baladă specifică trubadurilor, un cântec de leagăn japonez, un palindrom muzical cu caracter de muzică sacră, o piesă specifică unei formații de fete din anii ’50/‘60, o melodie samba, o piesă de jazz ce amintește de filmele cu James Bond și multe altele. Totuși, mesajele transmise de toate acestea au la bază teme comune, cum ar fi îndemnul la rezistență, aprecierea pentru natură și conștientizarea prezentului. Trobairitz își propune să surprindă esența diverselor culturi și să dezvăluie firele ce ne leagă pe toți.

  

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2020 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles