FAMILIA BACH SI DARUL MUZICII / BACH FAMILY - THE GIFT OF MUSIC
22
iun
FAMILIA BACH SI DARUL MUZICII / BACH FAMILY - THE GIFT OF MUSIC
BISERICA FRANCISCANA, Strada Selarilor nr.14 Sibiu, SIBIU
22 iunie 2019, Ora 16:00

Info eveniment

Teatru

 

SEZONUL ROMÂNESC

 

Antal Eduard-Iosif

ROMÂNIA

 

Bach Family - The Gift of Music

 

Durata: 50min

Data premierei: 22.06.2019

Titlu original: Bach Family - The Gift of Music

Efecte speciale: lumini

 

Familia Bach a deținut o poziție importantă în lumea muzicală timp de aproape 200 de ani, dând peste 50 de muzicieni cunoscuți și câțiva compozitori remarcabili, dintre care cel mai cunoscut este Johann Sebastian Bach (1685–1750). În 1735, la vârsta de 50 de ani, acesta a realizat arborele genealogic al familiei Bach, iar fiul său Carl Philipp Emanuel a continuat să lucreze la el.
Familia Bach nu a părăsit Thuringia decât odată cu fiii lui Sebastian, care s-au îndreptat spre o lume mai modernă. În ciuda greutăților din timpul Războiului de treizeci de ani, familia și-a păstrat poziția în societate și a format în continuare muzicieni care, indiferent de faima la nivel local, au ajuns printre cei mai buni din Europa. Atât erau de numeroși și de buni, încât în Erfurt cuvântul „Bach” a devenit sinonim pentru muzician, fiind utilizat chiar și după ce toți membrii familiei părăsiseră orașul. Așadar, Sebastian Bach a moștenit tradiția artistică a unei familii unite, care a trăit în situații ce nu le-a permis să aibă acces la distracțiile specifice secolului de frământare muzicală, care a dus la distrugerea muzicii polifonice în restul Europei.

 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2020 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles