PISICI / CATS
14
iun
PISICI / CATS
Teatrul Gong - Sala Etaj, Str. Alexandru Odobescu nr. 4, Sibiu
14 iunie 2019, Ora 22:00

Info eveniment

Teatru

 

SEZONUL ROMÂNESC

 

Teatrul „Matei Vișniec” Suceava

ROMÂNIA

 

Pisici

 

De: Bobi Dumitraș, Bobo Burlăcianu

Regia: Bobo Burlăcianu

 

În distribuție - Pisicile/Cats: Horia Butnaru (Patronul Blănaru, Motanul călător Andrei), Cristina Florea (Cristina din cuplul Mihai și Cristina, Șoferița nesimțită Mariana, Monica fantomâța), Cătălin Ștefan Mîndru (Dumnezeu, Rachetul Alioșa), Cosmin Panaite (Câinele Vasile, Mihai din Cuplul Mihai și Cristina, Supereroul), Clara Popadiuc (Baba de la 2 – Prodanca, Adolescenta Cami)

Ilustrații: Ana Țăranu

 

Durată: 1h 10min

Data premierei: 15.09.2018

Titlu original: Pisici

Efecte speciale: ceață

 

„PISICI” este o producție a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, un spectacol concert conceput de Bobo Burlăcianu și Bobi Dumitraș.

Un fel de alternativă parodică la „Cats”. O joacă muzicală în care câteva pisici își deapănă poveștile. La început a fost un <miau>, după care Pisica Dumnezeu a creat o lume dominată de pisici. În absența omului, pisicile îi iau locul, la pachet cu problemele aferente.

O bătrână obsedată de murături, un patron de fabrică de mobilă cu aspirații de politician, un rachet naiv, un câine reîncarnat în pisică, un cuplu cu probleme în căsnicie, și alte personaje pisicești își cântă pe rând neajunsurile sau bucuriile, în timp ce poveștile lor se întrepătrund, conectându-le într-o țesătură unică.

„PISICI” - un spectacol concert pus la cale de Fără Zahăr.

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2020 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles