IN MEMORIAM GHEORGHE DINICA
25
mai
IN MEMORIAM GHEORGHE DINICA
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
25 mai 2019, Ora 19:00

Info eveniment

 

Concert Extraordinar

In Memoriam

Gheorghe Dinica

 

 

CONCERT LIVE, sâmbătă, 25 mai  2019, ora 19.00, la Sala Palatului București

 

 

            Este un spectacol despre nemurire pentru că Gheorghe Dinica va rămâne mereu în amintirea celor care l-au iubit și cărora li s-a dedicat, prin multitudinea de roluri pe care le-a interpretat . Plecând prea devreme din lumea pe care a iubit-o, a zdrobit multe inimi, iar pentru mulți dintre cei care l-au cunoscut și l-au apreciat, amintirea este la fel de dureroasă.

            Acest spectacol este un omagiu adus lui, titanului scenei romanesti, Gheorghe Dinica și va fi cu atât mai emoționant, cu cât s-au alăturat mulți dintre interpretii de muzica autentica lautareasca, gen pe care l-a iubit si interpretat impreuna cu prieteni cu care au împărțit ani la rând scena.

            Pe 25 mai 2019, Sala Palatului va deveni cu siguranță neîncăpătoare datorită publicului care l-a cunoscut, care l-a aplaudat și care l-a iubit necondiționat pe maestru. Mai ales că spectatorii vor avea ocazia să fredoneze cantecele de petrecere împreună cu artiștii invitați în spectacol: fiecare dintre aceștia vor interpreta câte o piesă din repertoriul atat de indragit de catre actor.       

           Va fi o seara specială, un spectacol unic, cu aduceri-aminte, cu imagini inedite, prezentate în exclusivitate, dar și cu mari nume ale muzicii de petrecere, ale muzicii usoare si ale teatrului și comediei : Ionel Tudorache, Nelu Ploiesteanu, Neluta Neagu, Daniel Trifu, Gicu Petrache, Sanda Ladosi, Maria Buza si Taraful George Patrascu, Rona Hartner, Panseluta Fieraru, Romica Tociu si Cornel Palade.

            Artistii vor fi acompaniati de catre Orchestra Florica Sandor.       

Prezentator este Gelu Voicu iar regia spectacolului este semnată de Cosmin Man, producator fiind Mircea Virgil.

 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2020 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles