Dana Florian live @The Ace
28
mar
Dana Florian live @The Ace
Club The Ace, Centru Vechi, Bucuresti
28 martie 2019, Ora 19:00

Info eveniment

Dana Florian live
Joi 28 Martie
Open doors: 19:00

Dana are darul să aline cu vocea ei – care « vine dintr-o altă lume » după cum i s-a spus - iar când se află în faţa ascultătorilor, sufletele rezonează în aceeaşi vibraţie, a iubirii şi a stării de bine.


Despre Dana Florian putem spune ca, de foarte tanara, a iubit si interpretat muzica folk…
A debutat ca solistă folk la prima ediţie « Om Bun » în 1990 şi dupa pragmaticul ASE, a studiat pianul la Şcoala Populară de Artă doar din dragoste pentru muzică, continuand sa compuna versuri si muzica.
In 2014 a inregistrat in studiou “Carare in doi”, un cantec drag pe care si l-a dorit orchestrat si impartasit cu lumea. Asa a redeschis cararea catre public. In 2015 a pus bazele evenimentului folk din cadrul Festivalului Dinozaurilor de la Hateg, la cererea prietenilor ei din Geoparcul Haţeg.
A participat la principalele festivaluri de folk in 2015 si 2016, fiind premiata la Festivalul Castanilor din Ploiesti (Premiul special « Gabi Dobre » in 2015 si Premiul BES in 2016) si Chitara Dunarii din Calarasi (Premiul pentru cea mai frumoasa poezie cantata – 2016).
Astfel, Dana a fost remarcata de catre public si specialistii de gen ca fiind o importanta reprezentanta a folkului actual, avand o prezență scenică deosebită, compoziții muzicale cu influențe de jazz, voce inconfundabilă și tehnică instrumentală remarcabilă.

In mediul online, o puteti asculta si afla mai multe detalii accesand site-ul ei :
https://danaflorian.ro, pagina de facebook : https://www.facebook.com/DanaFlorianOfficial/ si canalul de youtube: https://www.youtube.com/danaflorianceva

Suport artist :25 Ron
Rezervari: 0744 843 223 (zilnic intre 12:00 si 20:00)
IDaca nu reusiti sa ne contactati telefonic puteti si online https://theace.ro/rezerva
Lipscani 78 - Centrul vechi  

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2019 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles