Vrajitorul din Oz
9
mar
Vrajitorul din Oz
Casa de Cultura a Studentilor, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3, Cluj Napoca
9 martie 2019, Ora 11:00

Info eveniment

Teatrul Excelsior Bucureşti - spectacol organizat de Cortina Events

In luna martie se implinesc cinci ani de cand dam viata povestilor. Fiind o ocazie speciala, ne-am dorit sa invitam din nou la Cluj spectacolul care ne-a facut sa ramanem in memoria multor parinti si copii. Este spectacolul cel mai indragit din toate cate am reusit sa organizam la Cluj. Iar asta chiar asa e! Intrebati daca nu ne credeti! :)


Vrăjitorul din Oz, povestea nemuritoare scrisă de Lyman Frank Baum acum mai bine de 100 de ani, este un basm de referinţa al literaturii americane, ecranizat într-un film hollywoodian menţionat adesea printre cele mai bune zece filme din toate timpurile.Preluând muzica din acest film, spectacolul urmăreşte povestea micuţei Dorothy care trăieşte într-o ferma din Kansas alături de mătuşa sa, Ema, şi unchiul ei, Henry, dar visează să stea într-un loc mai bun, "undeva sub curcubeu". Într-o zi, este luată pe sus de o tornadă, care o poartă, alături de căţeluşul ei, Toto, pâna în îndepărtatul ţărâm de basm Oz. Aici află că singurul care o poate trimite acasă este Vrăjitorul din Oz. La drum o însoţesc Sperietoarea, Omul de Tinichea şi Leul cel Las, care îsi doreau fiecare să obţină ceva: minte, o inimă şi curaj. Totul se sfârşeşte cu bine: cu ajutorul pantofilor de rubin primiţi în dar, Dorothy se întoarce acasa.

Pentru cătraditia e traditie,iar împreună putem fi şi mai buni, dorim să aducem mai multe zâmbete nu doar copiilor care se bucură de spectacol ci şi celor care nu au această sansă. Astfel, biletele din rândul 1 sectoarele A,B si C poarta eticheta "ARTA de a dărui", iar valoarea lor, va fi integral donată, Asociatiei Alfa Grup, pentru a veni în sprijinul copiilor institutionalizati, prin proiectul lor Familii de suflet.

În cazul în care copilul este ţinut în braţe de către părinte, nu este necesară achiziţionarea de bilet pentru copil.

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta între 3 şi 10 ani. Durata 60 minute.

Vă aşteptăm cu drag!!!

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles