Proconsul
14
mai
Proconsul
Circul Metropolitan Bucuresti SPECTACOL IN SALA, Aleea Circului 15, Bucuresti
14 mai 2019, Ora 19:30

Info eveniment

20 de ani de balade. Pentru tine.

PROCONSUL a fost, este și bag seama vor rămâne o formație surprinzătoare. Muzicieni de excepție, perfect ”alipiți sufletește”, ”polițiști de investigații” ai secretelor feminine,  se cupidonează de 20 de ani să cânte despre dragoste așa cum simt ei. Ne-au spus tuturor că trăim într-o lume mult prea grăbită ce uită că teii înfloresc o singură dată pe an, așa cum uită prima zăpadă și ultima dragoste, nu invers! Poate fi obositor să iubești cu sau fără noroc? La această întrebare încearcă un răspuns, ei, PROCONSUL: marți, 14 mai 2019 ora 19:30 la Circul Metropolitan București.

Va fi un concert pentru cel puțin două generații de îndrăgostiți fără frontiere; puțini artiști de pe-aici au avut și au o viață atât de inspirată și trăită atât de intens. Îndrăgostiți de... dragoste, de balade, de... 20 de ani pentru tine, pentru cei bolnavi de viață și speranță un concert unic: PROCONSUL.

P.S. Uite! Până la urmă și noi am scris de 6 ori ”dragoste” în prezentare

 

 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2022 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles