16-17
sep
Festivalul SUPERKOMBAT EXPO prezentat de HOLSTEN
Romexpo, Bucuresti
16 - 17 septembrie 2017, Ora 18:00

Info eveniment

Cea mai cunoscută promoţie din Europa, Superkombat, revine la Bucureşti, pe 16-17 septembrie, la centrul expoziţional Romexpo, acolo unde va avea loc Festivalul Superkombat prezentat de Holsten şi care va include două gale pe reguli K1, dar şi demonstraţii de powerlifting, skanderberg şi seminarii de arte marţiale.

 

În ultimele şase luni, promoţia condusă de Eduard Irimia a organizat gale în Spania şi China, continuând planul de expansiune la nivel global anunţat în urmă cu trei ani.

 

"Festivalul Superkombat este o idee de-a mea pe care voiam să o pun de mai multă vreme în aplicare. Acum, datorită parteneriatelor cu Primăria Sectorului 1, Holsten şi Borsec, vom avea parte de două zile pline de adrenalină. Totul va fi în aer liber, pe o suprafaţă de câteva zeci de mii de metri pătraţi. Un altfel de Oktoberfest, dar de unde nu vor lipsii micii şi berea. În cadrul celor două gale vom avea selecţii pentru circuitul mondial în special pentru categoria grea. Evenimentul de pe 16 se va numi Se caută un greu pentru Superkombat", a declarat Eduard Irimia.

 

Pe 16 septembrie, de la ora 20:00, va avea loc prima gală de selecţie între luptători români din toată ţara, iar a doua zi, de la aceeaşi oră se va disputa gala internaţională, de unde nu vor lipsi nume precum campionul mondial Cristian Spetcu, Dumitru Ţopai, Cosmin Ionescu, Giuseppe de Domenico, Patrick Schmid, Aundre Groce sau Alexandru Radnev.

 

"În prima gală vom căuta să găsim cât mai mulţi grei, înscrierile sunt încă deschise", a mai precizat promotorul.

 

Pe lângă cele două gale de kickbox, în cadrul festivalului cei mai puternici români vor face demonstraţii de forţă în concursurile de powerlifting, iar de asemenea vor putea fi urmărite confruntări de skanderberg, dar va fi amenajată şi o zonă de expo şi una dedicată mâncării.


In limita disponibilitatii , locuitorii sectorului 1 vor avea acces gratuit in zona tribuna , pe baza actului de identitate.
Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
Ansamblul JOC
17
apr
Ansamblul JOC
Iasi
Casa de Cultura a Studentilor
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles