MINA - Micul Print
1-31
dec
MINA - Micul Print
MINA Museum, George Constantinescu 2 – 4, Bucuresti
1 - 31 decembrie 2023

Info eveniment

Micul Prinț, Povestea unei prietenii

Piesă de teatru digitală, imersivă

 

Redescoperă Micul Prinț, una dintre cele mai cunoscute și citite cărți din lume, cu o poveste fermecătoare atât pentru copii, cât și pentru adulți, într-un nou spațiu imersiv inaugurat la MINA.

 

Printr-o interpretare modernă, spectacolul utilizează tehnologii precum motion tracking și efecte speciale cu chroma key pentru a aduce personajele la viață într-un mod inedit. Această producție multimedia captivantă reunește actori filmați și personaje animate, oferind o experiență fascinantă a poveștii clasice a Micului Prinț.

 

Folosind tehnologii de scenografie de ultimă generație, atât tradiționale, cât și digitale, piesă narează povestea magică a Prințului și a prieteniei sale cu un pilot. Pe parcursul poveștii, sunt dezvăluite secretele prieteniei și ale iubirii.

 

Piesă a fost deja prezentată cu succes în Dubai, Istanbul și Antalya, atrăgând peste 31.000 de vizitatori în doar câteva luni. Prin această adaptare modernă, spectacolul reprezintă un omagiu adus poveștii care anul acesta împlinește 80 de ani de la prima publicare a cărții.

 

Piesa este realizată de Illusionist Digital Art Studio, o echipă de artiști interdisciplinari, de new media art, din Turcia, premiată la nivel internațional, în competiții precum Muse Creative Awards din SUA, categoria Experiential & Imersive, Event Technology Awards din UK, categoria Best Technology Use, și Reddot Awards din Germania, categoria Communication Design Awards.

 

Prezentat de George. BCR

 

În parteneriat cu 360 Revolution

 

Program:

 

Miercuri – Vineri 17:00-21:00

 

Sâmbătă – Duminică 10:00-21:00

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.