TIMISOARA GOSPEL PROJECT - GOSPEL MEETS CHRISTMAS
3
dec
TIMISOARA GOSPEL PROJECT - GOSPEL MEETS CHRISTMAS
Sala Capitol, Bd. C. D. Loga nr.2, Timisoara
3 decembrie 2023, Ora 18:00

Info eveniment

Asociația Culturală TGP revine în fața publicului timișorean cu un concert caritabil cu iz de sărbătoare, „Gospel Meets Christmas”, ediția a II-a.

 

Corul „Timișoara Gospel Project” este un proiect pornit în urmă cu 18 ani de un grup de 10 entuziaști, care s-a transformat, în timp, într-un fenomen muzical care a adunat în jurul său sute de inimi, gata să bată la unison în ritmul muzicii gospel.

 

Până în 2019 Asociația Culturală TGP nu mai organizase concert cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Prima ediție din 2019 a fost primită de publicul timișorean cu mult entuziasm și deliciu. De aceea, revenim cu a doua ediție de Crăciun 2023.

 

Concertele „Gospel Meets Christmas” din 2 și 3 decembrie 2023 aduc pe aceeași scenă peste 150 de coriști amatori, copii și adulți, acompaniați de un band rock de profesionisti cu muzica în sânge. Corul, cu vârste între 6 și 80 de ani, de etnii, religii sau confesiuni diferite, reprezintă spiritul multicultural al Timișoarei de care suntem mândri.

 

Ca la fiecare ediție, proiectul se bucură de participarea voluntară a unor instrumentiști de excepție:

Pian: Eduard Bogdan

Trompetă & clape: Petre Ionuțescu

Chitară: Johnny Kui

Bass: Daniel Kui

Tobe: Emi Kui

 

Donațiile colectate în timpul celor două concerte se îndreaptă către Fundația Timișoara ’89, al cărei obiectiv principal este sprijinirea persoanelor care se confruntă cu diferite crize: persoane care și-au pierdut locuința, persoane care vin din orfelinate, bătrâni cu pensii mici sau fără o locuință, persoane cu dizabilități fizice și psihice și familii în situații critice din pricina sărăciei.

 

Din rațiuni organizatorice, accesul în sala de spectacol este permis doar prezentând biletul de intrare. Costul unui bilet este 15 lei. Se pot cumpăra maximum 6 bilete pe comandă.

 

Proiectele Asociației Culturale TGP sunt deschise tuturor celor care doresc să promoveze valori sociale și spirituale prin artă.

 

Gospel Meets Christmas - un eveniment de neratat, o experiență pe care trebuie să o trăiești!

         

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.